Söke Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Çallıoğlu’ndan Topuklu Efe’ye teşekkür

Söke Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Çallıoğlu’ndan Topuklu Efe’ye teşekkür

Hükümet tarafından yapılan tüm kısıtlamalara rağmen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, sosyal belediyecilik anlayışı ile belediyenin bütün imkanlarını işyeri kapanan esnaf için seferber etmeye devam ediyor.

Topuklu Efe, bu süreçten en ağır şekilde etkilenen kantinci esnafına da destek oldu. Aydın Büyükşehir Belediyesi personeli Başkan Özlem Çerçioğlu’nun talimatı ile pandemi tedbirleri doğrultusunda iş yerlerini kapatmak zorunda kalan ve mağduriyet yaşayan esnafa destek vermeye devam ediyor. 

Ekipler, Söke’de okul ve dershanelerin kapanması ile çalışamaz duruma gelen kantin işletme sahipleri ve çalışanları için gıda kolisi yardımında bulundu. Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan yardım kolileri AYBA ekipleri tarafından işletmecilerin ve çalışanlarının evlerine kadar teslim ediliyor. İş yerleri tekrar açılana kadar her ay düzenli olarak gıda kolisi desteği sürecek.

 

ÇALLIOĞLU:”ÖZLEM BAŞKANIMIZ BİR KEZ DAHA YANIMIZDA OLDU”

Söke Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı İbrahim Çallıoğlu, pandemi sürecinde işyerlerini geçici olarak kapatmak zoruna kalan kantin işleten esnafa yardım kolileri ulaştıran Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti. Çallıoğlu, “ 11 aydan beri kapalı olan kantinci esnafımız çok zor durumda. Dükkan kapalı, hiç bir iş yok, gelir yok. Kantincilerimiz kantinde aileleriyle birlikte çalışıyor .Bu sıkıntılı günlerde Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli kardeşimiz aradı. Özlem Başkanımızın selamlarını iletti. Özlem Başkanımız bizim bir isteğimiz olup olmadığını sormuş. Allah razı olsun. Fatih kardeşimiz Özlem Başkanımızın talimatı ile Kantinci esnaflarımıza yardım paketleri dağıtılacağını söyledi. Hemen de dağıtılmaya başladı. Allah büyükşehir belediyemizden razı olsun. Özlem başkanımız bir kez daha yanımızda oldu. Esnafımız çok mutlu oldular, çok dua ettiler. Özlem Başkan her zaman esnafımızın sorunlarını, dertlerini çözmeye çalışıyor. Berberler, minibüsçüler, kahveciler, kantincilerimiz bu süreçte sıkıntı çeken esnaflarımıza hep destek oldu. Ama hep yanlarında Özlem Başkanımız oldu. Kendisine çok çok teşekkür ediyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.