Söke basını Erasmus+

Söke basını Erasmus+

Söke basını Erasmus+ Programı ile ilgili bilgilendirildi


█ Gerçek Gazetesi
Gülsüm TUNA
Söke Kaymakamlığı Proje Birimi Proje Koordinatörleri Aslı Tehmen Sarı ve Derya Demirezer, Sökeli basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Avrupa Birliği Komisyonu tarafından yürütülen Erasmus+ Programı ile ilgili bilgilendirme yapılan toplantı, Kaymakamlık Toplantı Salonu"nda gerçekleşti.
Söke Kaymakamlığı Proje Birimi Proje Koordinatörü Aslı Tehmen, Erasmus+ Programının eğitim, gençlik ve spor alanlarında yeni ihtiyaçlara yönelik Avrupa 2020 Stratejisi hedeflerine uygun olarak farklı sektörler arasında işbirliğini teşvik eden, daha etkili araçlar sunmayı amaçlayan bir program olduğunu ifade etti.
Derya Demirezer"in önerisiyle Söke basınının projeden faydalanması hususunda gerçekleştirilen toplantıda, proje oluşum süreci ve şartları konuşuldu. Tehmen, şartların sağlanması hususunda gerekli yardımları yapacaklarını ifade ederek, basın çalışanlarının kendi sorunlarını ve noksanlarını tespit edip, bu konuda bir çalışma yapılabileceğini önerdi. Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA)"nın proje çağrılarından faydalanılabileceğini ifade eden Derya Demirezer, bu konuda girişimde bulunacaklarını söyledi. GEKA"dan fotoğrafçılık, Türkçe"nin etkin kullanımı ve bilgisayar programlarıyla ilgili destek çağrısında bulunulması kararlaştırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.