Söke Belediye Başkanlığı Halı Saha Turnuvası başladı

Söke Belediye Başkanlığı Halı Saha Turnuvası başladı

Söke Belediye Başkanlığı Halı Saha Turnuvası başladı

Gerçek Gazetesi
Levent TUNCER
Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran"ın başlama vuruşu ile başlayan Turnuvanın ilk gece maçlarının sonuçları;
BELEDİYE ZABITA:7
BELEDİYE GÜCÜ:1,
ADALETSPOR:2
ADLİYESPOR:0,
HALK BANKASI:5
EMNİYET:3
BELEDİYESPOR:7
JAN. KRİMİNAL:3
Söke Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 8."si düzenlenen Belediye Başkanlığı Halı Saha Turnuvası Yenikent Halı Sahasında başladı.
Kamu Kurum ve Kuruluşların iki ayrı grupta mücadele ettiği turnuvaya bu yıl 27 takım katılıyor. Turnuvanın 13 Haziran 2014 Cuma akşamı oynanacak olan final maçları ile sona ermesi planlanıyor.
Turnuvanın ilk gece maçlarına Belediye Başkanı Süleyman Toyran"nın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Fahri Sivrioğlu ve Ahmet Karakaş, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyeleri İbrahim Muslu, Fahri Semerci, Yusuf Yaya, Abdülmüttalp Demir, Belediye Meclis Üyesi Kasım Üzüm katılırlarken; başlama vuruşunu Başkan Toyran yaptı.
Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, turnuvaya katılan tüm takımlara ve hakemlere başarı dileyerek; “Söke Belediyesi olarak geleneksel hale getirdiğimiz turnuva, farklı kurum ve kuruluşlarda çalışan futbol gönüllüsü arkadaşlarımızı buluşturuyor” dedi.
Turnuvanın ilk akşam maçlarında alınan sonuçlar şöyle; Belediye Zabıta:7 Belediye Gücü:1; Adaletspor:2 Adliyespor:0; Halk Bankası:5 Emniyet: 3; Belediyespor:7 Jandarma Kriminal:3

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.