Söke Belediye Başkanlığı Halı Saha Turnuvası’nda kupalar sahiplerini bul

Söke Belediye Başkanlığı Halı Saha Turnuvası’nda kupalar sahiplerini bul

Söke Belediye Başkanlığı Halı Saha Turnuvası’nda kupalar sahiplerini buldu


Necati MALDAR
Gerçek Gazetesi
Söke Belediye Başkanlığı Halı Saha Turnuvası sona ererken, şampiyonluğu göğüsleyen Milli Eğitim takımı oldu. Kupa törenine katılan kamu kurum ve kuruluş temsilcileri Söke Belediyesi"ne başarılı organizasyondan dolayı teşekkür ettiler.
Belediye Başkan Yardımcısı Enver Helvacı, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı İbrahim Muslu, komisyon üyeleri Hüseyin Akkaya, Namık Bayrakçı ve Orhan Zararsız"ın katıldığı kupa töreninde kupalar sahiplerini bulurken, belediye meclis üyesi Hüseyin Akkaya yaptığı konuşmada turnuvaya katılan takımlara teşekkür etti.
5 Nisan Pazartesi akşamı başlayan ve 15 Mayıs Cuma akşamı Emniyet Müdürlüğü ve Milli Eğitim arasında oynanan final maçıyla sona eren "Belediye Başkanlığı Halı Saha Turnuvası"nda şampiyon Milli Eğitim (A) oldu. Turnuvada ikinci Emniyet Müdürlüğü, üçüncü Söktaş, dördüncü Milli Eğitim (B) oldu. Basınspor"un en centilmen takım olduğu turnuvada Söktaşspor"da forma giyen Değer Çakır, attığı 25 golle turnuvanın gol kralı oldu.
Söke Belediyesi Sosyal Tesisleri Teras Cafe"de yapılan kupa töreninde ayrıca tüm katılımcılara birer katılım ve teşekkür belgesi verildi.
Katılımcılar turnuvayla ilgili olarak görüşlerini belirttiler
Akın Ünal (Vergi Dairesi); Çok güzel bir organizasyonda futbol oynama keyfi yaşadık. Önümüzdeki yıl yaş kategorilerine göre gruplandırma yapılmalı.
Mehmet Gül (Çarşı Esnafspor); Turnuva boyunca  futbola merakı ve ilgisi olan arkadaşlarımızla ciddi bir organizasyonda buluştuk, spor yaptık. Küçük noksanlar olmasına rağmen Söke Belediyesi"ne teşekkür ediyor, kutluyoruz.
Özcan Gümüşkaya (Mili Eğitim); Turnuvada futbol oynamaktan çok kurumlar arasında sosyal ilişkilerin pekiştirilmesi açısından organizasyonu önemsedik. Güzel bir etkinlikti.
Ali Hikmet Tokat: fiampiyonluk şansımızı yarı finalde kaybettik. Turnuvanın en yaşlı ekibi olmamıza rağmen iyi mücadele ettik. Amaç spor yapmaktı, Söke Belediyesi"ne  teşekkür ediyoruz.
Cumhur Özergin (Batısöke Çimento); Söke Belediyesi"ne ve emeği geçen tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz.
Cumhur Derviş (Söke Un); Gelecek yıl düzenlenecek turnuvada takımların kadrosunda aktif futbolcu kontenjanı olursa maçlar daha çekişmeli geçeceğine inanıyorum. Genç kadroya sahip kurumumuz katılım şartlarında yer alan engellere takıldı.
Daha başarılı olabilirdik. Turnuva organizasyon açısından mükemmeldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.