Söke Belediye Spor Kız Voleybol Takımı

Söke Belediye Spor Kız Voleybol Takımı

Söke Belediye Spor Kız Voleybol Takımı yarı final müsabakaları için Bodrum’a gitti


█GerçekGazetesi
Kerim Yalçınkaya
Söke Belediespor küçükler kategorisi Kız Voleybol takımı, dört gün devam edecek turnuva için dün Bodrum"a gitti.
Bölge elemelerinde şampiyon olan Söke Belediyespor takımı, yarı final müsabakasında Bodrum İhtisas, Eskişehir DSİ Bentspor, Antalya Koleji ile karşılaşmalar yapacak. Antrenör Mutlu Yıldırım takıma dört yıldır büyük emek verdiğini, rakipler ne kadar güçlü olursa olsun finale kalmak istediklerini vurgularken, “Geçen yıl kaçırdığımız finali bu sene yakalamak istiyoruz. Amacımız Türkiye"de ilk 8"e girmektir” diye konuştu.
Belediyespor Kulüp Başkanı Diş Hekimi Levent Tuncel, 6 yıldır kulüp başkanlığı yaptığını ve başkanlığı döneminde voleybol ve masa tenisinde pek çok başarıya imza attıklarını belirtirken, “Yeni bir başarıya daha imza atmak için Bodrum"a yarı final müsabakalarına gidiyoruz. Çocuklarımız çok çalıştı, onlara sonsuz güvenim var. Yine başaracaklarına inanıyorum. Hedefimiz Türkiye Şampiyonası finallerine katılmak ve Söke"nin adını tüm Türkiye"ye duyurmaktır.” dedi.
Türkiye Küçükler Kategorisi Voleybol Takımları, 13-23 Haziran"da yapılacak Türkiye Şampiyonasına katılacak. Belediyespor Kız Voleybol takımı dün öğle saatlerinde otobüsle Bodrum"a gitti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.