Söke Belediyesi Muhtarlarla

Söke Belediyesi Muhtarlarla

Söke Belediyesi Muhtarlarla stratejik plan toplantısı yaptı

Gerçek Gazetesi
Söke Belediyesi tarafından hazırlıkları devam eden 2015-2019 yılı stratejik planlarıyla ilgili olarak paydaşlarla görüşmeler devam ediyor. Dış paydaşlar olarak adlandırılan sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşları, muhtarlıklar, meslek odaları, basın, üniversite, meclis üyelerinden görüşlerin alındığı anket çalışması yapılıyor. Stratejik Planlarla ilgili mahalle muhtarlarıyla toplantı gerçekleştirilirken, muhtarlara anket formları dağıtıldı.
Söke Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıya Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran başta olmak üzere Söke Belediye Başkan Yardımcılarından Mine Even ile Stratejik plan Hazırlama Komisyonu üyeleri de katıldı. Söke Belediye Başkan Yardımcısı Mine Even muhtarlara stratejik planlar ile ilgili bilgi verirken, anket formlarının 15 Temmuz tarihine kadar belediyeye ulaştırılması gerektiğini söyledi.
Söke Belediyesi"nin 5 yıllık yatırım ve hedeflerinin belirlenmesinde önemli rol oynayacak olan stratejik planların hazırlık aşamasının hızla devam ettiğini belirten Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; “Dış paydaşlardan alınan görüş ve öneriler bizim için çok önemli. Alınan görüşler doğrultusunda yatırım planlamamızı yapacağız” dedi.
(SÖKE BELEDİYESİ BASIN BÜROSU)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.