Söke Belediyesi Şantiyesi Yüksek Tempo

Söke Belediyesi Şantiyesi Yüksek Tempo

Söke Belediyesi Şantiyesi Yüksek Tempo

Şantiye çalışmalarını hızla sürdüren Söke Belediyesi, üst yapı çalışmalarını hızlandırdı.
Söke Bwelediyesi, Milas kKarayolu kenarında düzenleme çalışmalarına devam ediyor ve bunun yanında Granta Mezarlığını döşenen parke taşlarıyla modern bir hale geliyor. Çalışmalarında tempo arttıran Söke Belediyesi şimdide asfalt atağına kalktı.
Yenikent Mahallesi’nde 58. Sokak asfaltla tanışırken, Yenicami Mahallesi’nde Behiye Hanım İlkokulu yanında bulunan Nil Sokak’ta modern bir cadde düzenlemesi yapılıyor. Nil Sokak’ta yapılan çalışmada kaldırım, yeşil alan, refüj, düzenlemesinin ardından asfaltlama da tapıldı. Söke Belediyesi ekipleri Yenikent 58. Sokak’ta 800 metrekare, Yenicami Mahallesi Nil Sokak’ta Bin metrekare asfalt döktü.
“KONAK MAHALLESİ CUMHUR VE ŞENTÜRK SOKAK’TA ÇALIŞMA”
Konak Mahallesi’nde yapılan çalışmalarda ise Söke Belediyesi ekipleri yol kenarında ve boş arsaların önüne bordür çalışması yapıldı. Tehlikeli olan bir noktaya korkuluk ve kayrak taş döşemesinin yapıldığı Cumhur ve Şentürk Sokak çalışmaları kapsamında kaldırım düzenlemesi de yapıldı.
“BAYRAM SONRASI ÇİÇEK SOKAK’A PARKE”
Diğer taraftan Söke ilçe merkezinde yolların tamir çalışmaları devam ederken; geçtiğimiz günlerde Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’ın Kurban bayramı sonrasında tamamlanması için bizzat talimat verdiği Bağarası Mahallesi Çiçek Sokak’ta da çalışmalar hız kazandı. Bayram sonrası Bağarası Mahallesi Çiçek Sokak, parke taşı kaplanan yoluna kavuşacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.