Söke Belediyesi Yaz Okulu Yılsonu Etkinliği yapıldı

Söke Belediyesi Yaz Okulu Yılsonu Etkinliği yapıldı

Söke Belediyesi Yaz Okulu yılsonu etkinliği yapıldı. 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu ile birleşen, yaz okulları yılsonu etkinliği heyecanı oldukça renkli geçti.

Gerçekleşen etkinlikte Söke Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile açılan ve 20 branş, 39 sınıf ile 1.200 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen yaz okuluna katılan öğrenciler, eğitmenleri nezaretinde hünerlerini sergiledi. Köprübaşı otopark alanında yapılan etkinliğe Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Söke Belediye Başkan Yardımcıları Fahri Sivrioğlu ve Ahmet Karakaş, Söke Halk Eğitim Merkezi Müdürü Saim Korkut başta olmak üzere davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
30 Ağustos Zafer Bayramını kutlayıp, şehit ve gazilere minnet duygularını ileterek sözlerine başlayan Söke Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Neriman Arslan, geçen yıl 450 öğrenci ile gerçekleşen kursların 2015 yılında 1.200 öğrenci sayısına ulaştığını söyledi. Arslan; “Çocuklarımız tatil döneminde yorgunluklarını atarken, farklı hobiler edinip heyecanlı tecrübeler yaşayarak ve aynı zamanda sosyal, duygusal ve yeteneksel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla Belediye Başkanımız Sayın Süleyman Toyran’ın öncülüğünde yola çıktık. Kurslarımız her geçen dönem ivme kazanıyor. Sökeliler bizlere destek oldukça, kurslarımıza ilgi gösterdikçe bu tür etkinliklerimiz daha da gelişecektir” dedi.
Kursların gerçekleşmesinde destek veren Söke Halk Eğitim Merkezi Müdürü Saim Korkut’a teşekkür eden Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; “Sonucu başarılı olan işbirliğimiz devam edecek. Bu işbirliğinin diğer ilçelere de örnek olduğunu düşünüyorum” dedi. Hobi ve Meslek Edindirme Kursları ile yaz okulunu önemsediklerini belirten Başkan Toyran; “Kurslarımız ile ilgili vatandaşlarımızdan aldığımız olumlu tepkiler bizlere daha fazlasını yapabilmek adına güç veriyor. Destek veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Söke Halk Eğitim Merkezi Müdürü Saim Korkut’a plaket ve çiçek takdim etti.
Yapılan konuşmaların ardından Aycan İnci yönetiminde ‘Yıldızlar Orkestrası’, gitar ve keman grubu, Ozan Sarayköylü yönetiminde gitar grubu, Sermin Atik Arıkan yönetiminde drama, tiyatro ve modern dans grubu, Mesut Yalmaç yönetiminde Anadolu Ateşi ve Modern Folklor grubu gösterilerini sundu. Katılımcılar tarafından beğeni toplayan ve bol bol alkış alan gösterilerin, iki ay gibi kısa bir zamanda gerçekleşen kurlarda öğrenilmiş olması izleyenleri şaşırttı. Etkinlik Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Söke Halk Eğitim Merkezi Müdürü Saim Korkut’un da sahneye çıkarak çocuklarla birlikte ‘Bir Başkadır Benim Memleketim’ şarkısının söylenmesi ve ‘Atam İzindeyiz’ pankartının açılmasıyla son buldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.