Söke Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor

Söke Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor

Burunköy Mahallesi’nde Asfalt Kaplama Çalışması Mutlu etti

Söke Belediyesi ilçe merkezi ve çevre mahallelerde yol yapım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Gerçek Gazetesi

Söke’ye bağlı Burunköy Mahallesi’nde yapılan yol yapım çalışmalarında yılların sorunu olan mezarlık yolu problemi çözülürken; neredeyse tüm noktalar parke taşı ve asfalt ile buluşturuldu. Dik yokuşlu yollarda, zorlu şartlarda çalışma yapan Söke Belediyesi Şantiye ekipleri, Burunköy halkını büyük sıkıntıdan kurtardı. Yapılan son çalışmalarda 2 Bin metrekarenin üzerinde asfalt  kaplama yapıldı.

Muhtar Kaçar; “Hizmetse hizmet budur”

“Hizmetse hizmet budur” diyen Burunköy Mahalle Muhtarı Muharrem Kaçar; “Levent Tuncel Başkanımız verdiği tüm sözleri tuttu. Burunköy’de yolum yok, ayağımız toz veya çamurda diyecek halimiz kalmadı. Burunköy’de yüzde 90 yol sorunu bitti. Her yer yeni parke taşı ve sıcak asfalt yapıldı. Başkanımız Levent Tuncel’de Burunköy sakinleri adına teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” dedi.

“Eş zamanlı 5 farklı noktada”

Söke Belediyesi ekipleri Burunköy Mahallesi dışında eş zamanlı olarak Atatürk Mahallesi Çankırı Sokak’ta kaldırım çalışması, Sarıkemer ve Yenikent Mahallelerinde yol yapım çalışması, Savuca Mahallesi’nde ise yol tamirat çalışmalarını yürütüyor.

burunkoy-asfalt-calismasi3.jpgburunkoy-asfalt-calismasi4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.