SÖKE BELEDİYESİ YOL EKİPLERİNDEN ÖZENSİZ ÇALIŞMA

SÖKE BELEDİYESİ YOL EKİPLERİNDEN ÖZENSİZ ÇALIŞMA

SÖKE BELEDİYESİ YOL EKİPLERİNDEN ÖZENSİZ ÇALIŞMA

Gerçek Gazetesi/Arif Akçay
Söke Belediyesi yol onarım ekiplerinin Cumhuriyet Mahallesi’nde yaptıkları özensiz yol onarım çalışmaları vatandaşların tepkilerini çekiyor.
Daha iki üç ay önce Cumhuriyet Mahallesi, İstiklal Caddesi’nde yapılan parke taş döşeme çalışması, vatandaşlarca beğenilerek alkışlanırken bir vatandaşın doğal gaz bağlantısı nedeniyle, bir vatandaşın da su patlağı nedeniyle bozulan parke taşı döşeli caddede bağlantılar sonrası yapılan özensiz çalışmalar hayretle karşılandı.
Vatandaşlar, “Belediyemiz, 20 yıldır eskiyen caddemizi baştan yaparak takdirlerimizi aldı ancak, yolun parkesi çeşitli nedenlerle bozulup tekrar yapılırken aynı özen gösterilmedi. Parke taşlarla yola verilen halı desenleri özensiz bir şekilde döşenince ortaya çirkin görüntüler çıktı. Bir de parke taşı döşeli yola asfalt malzemesiyle onarım yapılmasına bir anlam veremiyoruz. Bu yolun parke taşlarını döşeyip ortaya güzel bir desen çıkaran da onarırken çirkinleştiren de aynı personel değil mi, yapılan çalışmaların başlarındaki amirlerince yeteri kadar denetlenmediğini düşünüyoruz. Yolun onarıldığına seviniyoruz ancak ortaya çıkan görüntüye üzülüyoruz” diyorlar.

27912488_1989872437707812_8981735599167688080_o.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.