Söke Belediyesi’ne Halı Saha Turnuvası için tebrik yağıyor

Söke Belediyesi’ne Halı Saha Turnuvası için tebrik yağıyor

Son dönemlerin en düzeyli Halı Saha Turnuvası olarak Söke amatör futbol yaşamına damgasını vuran Söke Belediye Başkanlığı Halı Saha Futbol Turnuvası, organizasyondaki başarısı ve projenin hayata geçirilmesi açısından olumlu tepkiler alıyor.


Necati Maldar
Gerçek Gazetesi
Son dönemlerin en düzeyli Halı Saha Turnuvası olarak Söke amatör futbol yaşamına  damgasını vuran Söke Belediye Başkanlığı Halı Saha Futbol Turnuvası, organizasyondaki başarısı ve projenin hayata  geçirilmesi açısından olumlu tepkiler alıyor.
Aydın Bölgesi İl Hakem Kurulunca atanan klasman hakemlerin yönetiminde yapılan karşılaşmaların seviyeli bir şekilde finallere ulaşması sporseverler tarafından takdirle  karşılandı.
Her karşılaşmada resmi hakemlerin yanı sıra sağlık görevlisi ve ambulansın hazır olmasının turnuvaya katılan futbolcular üzerinde olumlu psikoloji yarattığını söyleyen Ziraat Okulu Kaptanı ve Kalecisi Ali Hikmet Tokat, “Turnuvaya emeği geçenleri ve Belediyemizi organizasyondaki başarıdan dolayı kutluyorum. Her şey en ince ayrıntılarına kadar  düşünülmüş. Ziraat Okulu Çalışanları olarak hem spor yaptık hem de diğer katılımcılarla  bir araya  gelerek kaynaşma sağladık” dedi.
Turnuva da yer  alan Vergi Dairesi Kaptanı Akın Ünal ilk turda  elenmelerine rağmen turnuvaya katılmaktan vergi dairesi çalışanları olarak büyük keyf aldıklarını söyleyerek, “Bizler zaten bir şekilde değişik halı sahalarda akşamları kendi aramızda maç yapmaktaydık. Ancak resmi hakemlerin gözetiminde futbol kurallarına göre oynamaktan ayrı bir heyecan yaşadık. Emeği geçenleri kutluyorum” dedi.
Esnaf-1 Takımının kaptanı ve çarşı esnaflarından Mehmet Gül, ikinci turda elenmelerine rağmen Turnuvaya çarşı esnafları olarak renk kattıklarını söyleyerek, “Nisan ayı başından bu yana amatör futbol adına güzel heyecanlar yaşadık,emeği geçenleri tebrik ediyorum” dedi.
Turnuvanın sürpiz ekiplerinin arasında yer alan Eczacı Teknisyenlerinden kaptan Abdullah Coşkun organizasyon komitesini tebrik ederken turnuvaya ilgi gösteren Söke Basınına teşekkür etti. Turnuva maçlarının günü gününe Söke Basınında yer almasını ayrıca  önemsediklerini söyleyen Abdullah Coşkun, “Bu turnuva ile amatör futbol günlerimin heyecanını yeniden yaşamaktan büyük keyf aldım” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.