Söke Belediyespor Basketbol

Söke Belediyespor Basketbol

Söke Belediyespor Basketbol Takımı Ted Koleji’ni eli boş gönderdi


Gerçek Gazetesi
Söke Belediyespor Yıldız Erkekler Basketbol takımı cumartesi akşamı saat 20.30"da Söke Kapalı Spor Salonu"nda Aydın Ted Koleji ile oynadığı karşılaşmayı 64-59 kazandı.
Oldukça çekişmeli geçen maçta Söke Belediyespor"dan 6 numaralı forma ile maça çıkan oyuncusu Hasan ve 15 numaralı formayı giyen Sinan performanslarıyla göz doldurdu.
Söke Belediyespor Antrenörü Çiğdem Eren, alınan galibiyet karşısında çok mutlu olduklarını ifade ederek, “Ted Koleji ile yapacağımız maç çok önemliydi. İyi hazırlandık ve karşılığını da aldık. Şimdi perşembe akşamı Nazilli"de Pamukspor ile yapacağımız maça kanalize olduk. Nazilli"den de galibiyet ile döneceğimize inanıyorum” dedi. Tribünlerin neredeyse bomboş olduğuna dikkat çeken Basketbol Antrenörü Çiğdem Eren, “Oyuncularımızın morallerinin yüksek olması çok önemli. Bunun için de daha çok desteğe ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum. Başta yöneticilerimizi ve Sökeli basketbolseverleri maçlarımıza bekliyoruz. Yaşadığımız sıkıntılara ve destek eksikliğine rağmen azimle çalışmaya devam eden oyuncularıma teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.