SÖKE CHP GENÇLİĞİ ÇAKIR İLE YOLA DEVAM DEDİ

SÖKE CHP GENÇLİĞİ ÇAKIR İLE YOLA DEVAM DEDİ

CHP Söke İlçe Gençlik Kolları, mevcut başkan Mustafa Kemal Çakır ile yola devam dedi. Mevcut başkan Mustafa Kemal Çakır ile İsa Kır’ın. başkanlık için yarıştığı seçimin galibi 146 oy alan Çakır oldu.

Söke CHP İlçe Parti binasında yapılan seçimlere CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, CHP Söke İlçe Kadın Kolları Başkanı Kübra Çolak , Didim CHP Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Çulha, Efeler Chp Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç , CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz Tilki ile ilçe yöneticileri ile partili gençler katıldı.

5---1.jpg

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından yönetim kurulları tanıtıldı. 
Daha sonra CHP Söke İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kemal Çakır  ile başkanlığa aday olan İsa Kır birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından seçimlere geçildi.

1-019.jpg

Seçimlerde 201 kişi oy kullanırken 1 oy geçersiz, 54 oy İsa Kır alırken,  146 oy alan Mustafa Kemal Çakır , CHP Söke İlçe Gençlik Kolları  başkanı seçildi.

Çakır’ın listesinde şu isimler yer aldı; 
Tuğçe Aktaş,Tevfik Ayrılmaz, Barış Çelmeli, Sadık Can Göbel,Damla Gökçen Tahir Göler, Kadir Günaltı, Nur Özkırmaz, Burcu Polat ,Rahmi Ün 


BİRLİK MESAJLARI TAKDİR TOPLADI
Seçimlerin ardından CHP Söke Gençlik Kolları Başkanı seçilen Mustafa Kemal Çakır ve Aday olan İsa Kır’ın sosyal medya üzerinden yayınladıkları birlik mesajları partililer tarafından takdir topladı.

İsa Kır’ın yayınladığı birlik mesajı:2-015.jpg

 

Söke CHP Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kemal Çakır’ın yayınladığı Birlik mesajı

3-017.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.