SÖKE CHP’DE ADAYLIK AÇIKLAMASINDA COŞKU TAVAN YAPTI

SÖKE CHP’DE ADAYLIK AÇIKLAMASINDA COŞKU TAVAN YAPTI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Örgütünde 21 Aralık Cumartesi günü yapılacak ilçe kongresi öncesinde mevcut Başkan Ali Kemal Özcan adaylığını açıkladı.

Parti merkezinde gerçekleşen adaylık açıklamasına yoğun katılım olduğu gözlenirken, açıklama sonrasında çalınan marşlarla partililerin coşkusu görülmeye değerdi. 

haber-ici---01.jpg

Basın toplantısına Söke Belediye Başkan Yardımcısı Veli Devrim Yerli, Söke Belediyesi önceki dönem Başkanı Necdet Özekmekçi, eski ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri başta olmak üzere çok sayıda partili katıldı. 

2002 Mayıs ayında gençlik kollarıyla başlayan yürüyüşüne zaman içinde hemen hemen tüm dönemlerde alınan görevlerden sonra, bugün ilçe başkanı adayı olarak partililerinin karşısına çıkmaktan mutlu odluğunu söyledi. 

haber-ici---02.jpg


CHP’nin son seçimlerle sıkı bir miras devraldığını yerel yönetimlerde başarı elde edildiğini belirten Ali Kemal Özcan; “Yerel seçimlerde elde edilen bu başarı genel iktidarım da müjdecisidir” dedi. 2002 yılından bu yana Türkiye’nin karmaşık ve kaotik bir siyasetin içinde yer aldığını belirten Ali Kemal Özcan, CHP örgütlerinin önünde bulunan kongreler sürecinin iktidar yolu için çok önemli olduğunu söyledi. Özcan; “Bu kongre genel iktidara yürüyüşün kongresidir. 2002 Kasım’ında bu iktidarın gelişini gördük, Rabbim inşallah bu iktidarın gidişini görmeyi de ilçe başkanlığımda bana nasip edecek” dedi. 

 

Partililerimizin enerjisi ve katkıları ile bunu başaracağımıza inanıyorum diyen Ali Kemal Özcan; “Doğru iletişim kurmamız halinde ortak bir akılla memleketimizin sorunlarını çözeceğimize, kendimize yeni ve sağlıklı yollar bulacağımıza inanıyorum. 21 Aralık’ta delegelerimizin teveccüh etmesi halinde ortak akıldan ayrılmayacağım, ortak aklın inşasına devam edeceğim. Delege seçimlerinde herkes gördü, Söke CHP’nin tüm değerlerine özen gösterdik. Bu tecrübe, değerler ve ortak akılla hep birlikte daha da büyüyerek yol alacağız. Bu hususta bana vereceğiniz katkılardan dolayı şimdiden teşekkür ederim” dedi. 

haber-ici---03.jpg


Yapılan konuşmanın ardından Söke CHP ilçe Başkan Adayı Ali Kemal Özcan tebrikleri kabul ederken, ardından çalınan marşlarla parti merkezi bayram yerine döndü. Adalık açıklamasındaki coşku dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.