SÖKE CHP’DE  BİRLİK ÜST DÜZEYDE

SÖKE CHP’DE BİRLİK ÜST DÜZEYDE

CHP Söke İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen kahvaltı da birlik ve beraberlik mesajları verildi.

 Aydın'da kısa sürede en çok üyeyi kazandıran örgütün CHP Söke İlçe Kadın Kolları olmasından dolayı CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan ve CHP Söke İlçe Kadın Kolları Başkanı Aylin Altındiş, ilçe yöneticilerine ve  yeni üyelere teşekkür etti.


Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne ait Söke Yenikent Harikalar Diyarı Parkı'nda düzenlenen kahvaltıya CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan,CHP Aydın İl Başkan Yardımcıları Mehmet Zeylan ve Adil Özdemir, CHP Aydın İl Disiplin Kurulu Üyesi Arife Çelik, CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Eylem Günal Gürbüz, Söke CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Özcan Altındiş, Söke CHP Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kemal Çakır, CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Zeynep Can, Aydın Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Fatih Akkentli, Söke CHP Meclis Üyeleri Mehmet Arif Ceylan, Yasemin Gürsoy, Faik Polat, Saime Cantürk, Hatice Kurban ve çok sayıda partili katıldı.
Oldukça samimi bir ortamda geçen kahvaltı da partiyi iktidara taşımak için birlik ve beraberlik içinde çalışmalara devam edileceğinin mesajları verildi.


CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan ve CHP Söke İlçe Kadın Kolları Başkanı Aylin Altındiş, Aydın'a en fazla üye kazandıran örgütün CHP Söke İlçe Örgütü olmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek,bu konuda canla başla çalışan ilçe yöneticilerine, kadın ve gençlik kolları yöneticilerine teşekkür ettiler. 

BAŞKAN ÖZCAN:"KADIN KOLLARIMIZ BAŞARILARI İLE BİZİ ONURLANDIRDI"

Kahvaltı da konuşan CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan,Söke İlçe Kadın Kolları'nın yaptığı çalımalarla kendilerini onurlandırdığını ifade etti. Başkan Özcan," Bugün güneşli ve güzel bir kış sabahında hep birlikteyiz.Öncelikle ülke sathında ciddi başarılara imza atan kadın kolları başkanım ve yönetimini tebrik ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi'ne hizmet yarışında ve katılım sağlama konusunda yoğun çaba ve başarıları ile bizi onurlandırdılar. Bu arada bu güzel günde bizleri yalnız  bırakmayan tüm dostlara ayrıca teşekkür ederim.Unutmadan bu zor günlerde sağlık sorunları ile uğraşan ve aramızda olmayan dostlarımızın hızla sağlığına kavuştuğuna dair güzel haberleri de sizinle paylaşmaktan duyduğum mutluluğu da dile getirmek isterim".dedi.

BAŞKAN ALTINDİŞ: "AYNI KONSANTRASYON VE İSTEKLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
CHP Söke İlçe Kadın Kolları Başkanı Aylin Özcan Altındiş de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı istekle çalışmalarına devam edeceklerini dile getirdi. Başkan Altındiş," Göreve geldiğimiz günden itibaren yaptığımız bu ilk organizasyonun heyecanını yaşıyorum. Bu davetimize katılım gösterdiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Geride bıraktığımız süreçte ben ve ekibim , CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Sayın Aylin Nazlıaka'nın işaret ettiği hedeflere ulaşmak için CHP Aydın Kadın Kolları Başkanım Ayşe Özdemir ile birlikte uyum içinde  çalıştık. Bundan sonra da aynı konsantrasyon ve istekle çalışmaya devam edeceğiz. Birlik beraberlik içinde sağlıklı mutlu böyle güzel organizasyonlarda buluşmak dileğiyle hepinize çok teşekkür ediyorum."dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.