Söke CHP'de Hüseyin Gündüz de adaylığını açıkladı

Söke CHP'de Hüseyin Gündüz de adaylığını açıkladı

3 Aralık tarihinde yapılacak kongre öncesinde Melda Keskin, Erkan Polat, Orhan Kokmaz’dan sonra Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Gündüz’de aday olduğunu açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Teşkilatı’nda 3 Aralık tarihinde yapılacak kongre öncesinde Melda Keskin, Erkan Polat, Orhan Kokmaz’dan sonra Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Gündüz’de aday olduğunu açıkladı. Parti binasında yapılan basın toplantısına partililerin yoğun ilgi gösterdiği gözlenirken; toplantıda diğer adaylardan Melda Keskin ve Orhan Korkmaz da bulundu.
Toplantıda açılış konuşmasını kayyum ilçe başkanı Av. Hatice Kurban yaptı. Kurban kongre süreci yaşandığını belirterek, adaylara başarılar dilediklerini ifade etti.
Dünya’da yaşanan huzursuzluk ve savaşların Türkiye’ye yansımalarında söz ederek konuşmasına başlayan CHP Söke İlçe Başkan Adayı Hüseyin Gündüz, Türkiye’deki iktidarların iktidar sürelerini uzatmak için alt emperyalist ülke politikaları güttüklerini söyledi. İktidarların ülkeyi fakirleştirdiklerini, üretime yönelik politikalar üretmek yerine dışa bağımlı hale getirdiklerini belirten Hüseyin Gündüz, ülkedeki yanlış gidişe dur demek için muhalefet olarak güçlü politikalar üretmek zorunda olunduğunun altını çizdi. CHP’nin iktidar olması için ilçe yönetimlerinden başlayan, il yönetimlerini kapsayan doğru yönetim şekline kavuşması gerektiğini belirten Hüseyin Gündüz; “CHP ülke sorunlarına sahip çıkan, halkla buluşan politikalar üretmeli” dedi.
3 Aralık’ta gerçekleşecek kongrede göreve gelmeleri halinde yapmayı planladıklarından da bahseden Hüseyin Gündüz; birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. CHP’nin sloganı ‘birlik içinde, varlık içinde’ sözününün gerçekleşmesi için birlik ve dirliğin sağlanması gerektiğini belirten Gündüz; “Varlık, birlik ve dirliğin sağlanması ile gelecektir. Dayanışmadan başka çıkış yolu yok. Birliği zedeleyen sözlerden kaçınmalıyız. Bizim birbirimizi sevmeme lüksümüz yok. Sevgi ve saygıyı inşa eden anlayışta olmalıyız. Biz göreve gelirsek bunu yapacağız” dedi.
Parti içinde tüm üyelerin içinde yer aldığı demokrasi dinamiklerini ve mekanizmasını çalıştırmak gerektiğini belirten Hüseyin Gündüz; “Çeşitli meslek erbabı, akademisyen, eğitimci üyelerimizin içinde olduğu, çalışan komisyonlar oluşturacağız. Özellikle ilçemizde yatırım ve işsizliği önleyecek tüm girişimlerin destekçisi olacağız. İnsanlarımızın refah, huzur ve mutlu yaşamaları için her şeyin odağında insan olacak” dedi.
Aynı zamanda Söke Belediye Meclis Üyesi olarak görev yaptığını belirten CHP Söke İlçe Başkan Adayı Hüseyin Gündüz; parti ve belediye arasında uyumlu ve ahenkli çalışmayı sağlayacaklarını söyledi. Tüm adaylara başarılar dileyen Hüseyin Gündüz; “Seviyeli, saygılı bir süreç yaşanıyor. Bozulacağına ihtimal dahi vermiyorum. 3 Aralık’ta o kongre salonunda demokrasi şöleni yaşanacak” dedi.        

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.