Söke CHP'de Hüseyin Gündüz yeniden aday

Söke CHP'de Hüseyin Gündüz yeniden aday

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Başkanı Hüseyin Gündüz, 5 Aralık Cumartesi günü gerçekleşecek kongrede yeniden İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

Yönetim Kurulu üyeleri ve partililerin katılımıyla gerçekleşen basın toplantısında açıklama yapan Hüseyin Gündüz, ilçe teşkilatına şu ana kadar başka bir adaylık başvurusunun olmadığını söyledi.
3 Aralık 2014’de yapılan CHP Söke İlçe Kongresi ile göreve gelen Hüseyin Gündüz, görev sürelerinde sürekli olarak seçimler geçen bir süreç yaşadıklarını söyledi. 5 Aralık’tan sonra ilçe teşkilatını daha sistemleştirici, kurumsallaştırıcı faaliyetler yürüteceklerini söyleyen Hüseyin Gündüz, “Önümüzdeki dönem kaynaşma, dayanışma, birlik ve beraberlik ortamının daha da artacağını düşünüyorum. Parti takvimimiz oldukça yoğun ilçe kongresinin hemen sonrasında kadın ve gençlik kolları seçimlerimizi de tamamlayıp, daha etkin çalışmalar ortaya koymak istiyoruz” dedi.
Gündüz, mevcut yönetim kurulu listesinde birkaç değişiklikle kongrede aday olacağını belirtti. 359 seçilmiş, 16 doğal delegenin 5 Aralık 2015 Cumartesi günü Belediye Düğün Salonunda yapılacak kongrede oy kullanacağını belirten Gündüz, 17 ilçe yönetim kurulu üyesi ve 70 il delegesi seçimi yapılacağını ifade etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.