Söke CHP'den Birlik ve Dayanışma Yemeği

Söke CHP'den Birlik ve Dayanışma Yemeği

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Örgütü tarafından birlik ve dayanışma yemeği gerçekleştirildi.

Geceye CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Süleyman Bülbül, Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Aydın İl Başkanı Bayram İnci, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı başta olmak üzere diğer ilçe örgütlerinin başkan ve yöneticileri, davetliler ve partililer katıldı.
Birlik ve dayanışma gecesinin açılış konuşmasını CHP Söke İlçe Başkanı Hüseyin Gündüz yaptı. Geceye katılan konukları ve örgütleri bizzat sayarak selamlayan İlçe Başkanı Hüseyin Gündüz; “AKP’nin devlet düzenine dönüştüğü bir dönem yaşıyoruz. Gençlerimizin ve kadınlarımızın yarınlarını çaldırtmayacağız.” Dediği konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları verdi. İlçe Başkanı Hüseyin Gündüz geceye katılamayan Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan ve Metin Lütfi Baydar’ın mesajların da iletti.
Gecede Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran yaptığı kısa konuşmada katılımcıları selamlarken, gecenin gerçekleşmesinde emek harcayan herkese çok teşekkür etti.
CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci yatığı konuşmasında Ak Parti iktidarını eleştirdi. Sıfır terör ile aldıkları ülkede 13 yıllık AKP iktidarıyla her gün şehitlerin geldiği bir ortama dönüştüğünü söyleyen Bayram İnci; “Hukuk yok, Kadın cinayetleri hat safhada, işsizlik almış başını gitmiş. Hedef 2023 dedikleri Cumhuriyet kazanımlarının yok edilmesidir. Ama bunu başaramayacaklar, çünkü karşılarında CHP var. Enerjimizi AKP’yi indirmek için harcayacağız. CHP içinde olan her üye donanımlı, bilgili, çalışkan ve devrimcidir. İl Başkanı olarak çok çalışacağıma söz veriyorum. Sizlere güveniyor ve inanıyorum. Yaşasın laik ve tam demokratik Türkiye, yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi” dedi.
CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız mecliste yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdiği konuşmasında; milletvekilleri olarak çok çalıştıklarını söyledi. TRT Meclis TV’de bu çalışmaların çok azının gösterildiğinden bahseden Hüseyin Yıldız; “Aydın’ın en önemli sorunu jeotermal ve turizmi mecliste gündeme getirdim. AKP’nin 2 Bin 200 Lira olarak getirdiği uzman çavuş maaşlarının 3 Bin lira yapılmasını CHP sağlamıştır” dedi. “Benim il başkanım ve 17 ilçe başkanım var, kimseyi ayırt etmem” diyen CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız; “Beni bu örgüt vekil yaptı. Ayrımsız Aydın ili örgütümün emrindeyim” dedi.
Konuşmasında Ak Parti Hükümetinin politikalarını eleştiren Hüseyin Yıldız; “Türkiye’nin etrafı savaş içinde. Elele vererek bu ülkeyi kurtarmak zorundayız. Bu ülkede 17 milyon yoksul var. 7 milyon işsiz insan var. Bu ülkenin kurtuluşu CHP’den geçer” dedi. Hüseyin Yıldız Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na bir öneri götüreceğini, her hafta 100 milletvekili olarak İstanbul’da, Ankara’da, Ağrı’da, İzmir’de, Muş’ta olalım. Halka sokakta sarılalım. Sahada çalışmalarımızı sürdürelim, diyeceğim” dedi.
Yapılan konuşmaların ardında Söke CHP Birlik ve Dayanışma yemeğinde Sökeli yerel sanatçılar Özgür Kama türküleri ile geceye renk kattı. Katılımcıların Ali Murat’ın şarkılarıyla eğlendiği yemekte İl Başkanı Bayram İnci, İlçe Başkanı Hüseyin Gündüz, Belediye Başkanları Süleyman Toyran ve Mesut Özakcan, ilçe başkanlarıyla birlikte pasta kesti. Şahin kardeşler düğün Salonunda yapılan yemekte Söke CHP ilçe yönetimi, kadın kolları ve gençlik kolları yemeğe katılanlarla yakından ilgilenirken, yemek organizesi ile katılımcılardan tam not aldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.