SöKE CHP'DEN VEFALI DAVRANIŞ

SöKE CHP'DEN VEFALI DAVRANIŞ

CHP Söke İlçe Yönetimi, kurban bayramı dolaysıyla ilçede geçmiş dönemlerde belediye başkanlığı ve ilçe başkanlığı yapmış büyükleri ziyaret ederek hem bayramlaştı hemde gönüllerini aldı.

CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, CHP Aydın İl Başkan Yardımcıları Mehmet Zeylan Dursun Evren, Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli ve CHP ilçe yöneticileriyle birlikte önceki dönem Belediye Başkanı,CHP Aydın Milletvekili Mehmet Semerci, önceki dönem Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, önceki dönem Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Haluk Ertürk ve önceki dönem Chp Söke İlçe Başkanı Mahmut Hoşgöz'ü ziyaret etti.

 


Oldukça samimi geçen ziyaretler de Aydın Büyükşehir Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, Söke İlçesi'ne ve siyasetine hizmet etmiş siyasi büyüklere Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun, Söke CHP İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan ise CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır’ın selam ve sevgilerini iletti.

 

SEMERCİ “ CHP’NİN EN ÖNEMLİ MAYASI VEFADIR”

CHP Söke İlçe Heyeti bayram ziyaretlerinde ilk olarak Önceki Dönemlerde Belediye Başkanlığı ve CHP Aydın Milletvekilliği yapmış Mehmet Semerci'yi evinde ziyaret etti.Semerci, ziyarette yaptığı konuşmada; "Cumhuriyet Halk Partisi'nin en önemli mayası vefadır. Bugün Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı ve yöneticileri tarafından gerçekleştirilen bu ziyaret beni oldukça memnun etti, teşekkür ediyorum.CHP ilçe yönetimimizin ve ilçemizin sonuna kadar yanındayız. Doğru, düzgün işler yapan herkesin yanındayız.Birlik beraberlik içerisinde partimizi çok güzel günler bekliyor"dedi.

 

ÖZEKMEKÇİ: "CHP'DE KAYBOLAN DEĞERLER İLÇE YÖNETİMİ İLE TEKRAR GERİ GELİYOR"

CHP Söke İlçe Heyeti ikinci ziyaretini önceki dönemlerde Belediye Başkanlığı yapan Söke'nin efendi çocuğu olarak bilinen Necdet Özekmekçi’ye gerçekleştirdiler.Özekmekçi, CHP Heyetini kabulünde bundan önceki dönemlerde kaybedilen partimizin değerleri Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan ve yönetimi tarafından tekrar geriye geliyor. CHP örflerine, adetlerine,ananelerine bağlı bir partidir.Bunun için bu ziyaretleri gerçekleştiren, bizleri onurlandıran ilçe başkanımıza ve CHP heyetimize sonsuz teşekkürlerimi iletirken,Özlem Çerçioğlu Başkanımıza da göndermiş olduğu bayram hediyeleri için teşekkürlerimizi sunuyorum"dedi.

 

HOŞGÖZ:"ALİ KEMAL ÖZCAN'I TEBRİK EDİYORUM"

CHP Söke İlçe Heyeti üçüncü ziyaretini önceki dönem İlçe başkanlığı görevinde bulunan Avukat Mahmut Hoşgöz’e yaptı. Hoşgöz, yapmış olduğu açıklamada;"Ali Kemal Özcan'ı tebrik ediyorum.Cumhuriyet Halk Partililik budur.Bizleri bayramda evlerimizde yalnız bırakmayan, ziyaret eden CHP'li genç arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum.Parti üst kademelerinde böyle gençlerin görev aldığını görmek beni oldukça gururlandırdı,onurlandırdı. Fatih evladımızın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Fatih bizim evladımız ailesi ile 50 yıllık geçmişimiz var. Ondan çok şeyler bekliyoruz. Herkese başarılar diliyorum,sonuna kadar yanınızdayım"dedi.

 

ERTÜRK,CHP HEYETİNİ KARAYALÇIN İLE GÖRÜŞTÜRDÜ

Dördüncü bayram ziyaretini önceki dönemlerde Söke Belediye Başkan yardımcılığı yapan Haluk Ertürk'ün evine yapan CHP Söke İlçe Heyetini burada Haluk Ertürk ve eşi karşıladı. Ertürk, önceki dönemlerde CHP ve SHP Genel Başkan Yardımcılığı ve Ankara Belediye Başkanlığı görevi yapmış olan Murat Karayalçın ile CHP Heyetini telefon ile görüştürerek, bayramını kutladı. Ertürk,yaptığı konuşmada "Ali Kemal Özcan ve ilçe yönetimini tebrik ediyorum. Bunlar önemli gelişmeler, önemli adımlar, uzun zamandır yapılmayan hareketlerdi. Bu konuda CHP Heyeti'nin yanındayım. Üzerime düşen bir görev varsa bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada yapmaya hazırım.dedi.

 

ERTÜRK “FATİH KARDEŞİMİZDE KENDİ GENÇLİĞİMİ GÖRÜYORUM”

Ertürk Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun kendileri için gurur kaynağı olduğunu ifade ederken Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’yi kendi görev yaptığı dönemdeki gençliğine benzettiğini ifade etti. Ertürk “ Özlem Başkanımız bizim gözbebeğimiz gurur kaynağımız. Fatih kardeşimizi ben kendime benzetiyorum çok başarılı çok atak ondan CHP örgütü olarak çok büyük beklentilerimiz var. Kendini çok iyi yetiştiriyor. Yapılan her hizmetin partimize büyük katkısı var. Partimiz çok büyük bir ivme kazandı ve iktidara doğru yürüyor.Hiç olmamış bir kenetlenme, birlik ve beraberlik içerisinde ilk genel seçimlerde partimizin iktidar olacağına inanıyorum."dedi.

 

Yapılan bu ziyaretler CHP camiası ve Söke halkı tarafından da büyük takdir toplarken, ziyaret edilen siyasetçiler de unutulmadıkları için duygu dolu anlar yaşadı.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.