Söke Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (SÖDOSK) sezonu açtı.

Söke Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (SÖDOSK) sezonu açtı.

Gümüşsu, "İzmir İzdost Dağcılık Kulubü’nün de 35 saygın üyesinin İzmir’den faaliyetimize katılmak istemesi bizi onurlandırdı” dedi.

Gerçek Gazetesi / İmdat GÜÇLÜ
SÖDOSK Yönetim Kurulu Başkanı Adem Gümüşsu, sorunsuz bir şekilde sezonu açtıklarını belirterek, Söke, Kuşadası, Güzelçamlı, Davutlar, Didim ve  İzmir’den gerçekleştirilen katılımlarla  yollara düştüklerini belirtti. Gümüşsu açıklamasında, “Söke Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü  SÖDOSK gönüllüsü 100 kişi ile Mevlana İnce hocamızın fedakarlık içinde yaptığı rehberlikte, ailedeki herkesin üzerine düşen görevi asker disiplininde yerine getirmesi ile kusursuz bir sezon açılışı yaptık.  İzmir İzdost Dağcılık Kulubü’nün de 35 saygın üyesinin İzmir’den faaliyetimize  katılmak istemesi bizi onurlandırdı” dedi. 
“Üyelerimizin misafirperverlik , saygılı yaklaşımları ve sıcak hal ve tavırları ile İzmirli arkadaşlarımızla beraber  mutluluk içinde faaliyeti tamamladık” diyen Başkan Gümüşsu, “Herkesin yüzündeki mutluluk  ve faaliyet sonrası memnuniyetlerini dile getirmeleri  emeklerimizin boşa gitmediğinin karşılığı olmuştur. Faaliyetimizi detayları ile anlatmak mümkün değil ama ana başlıklar altında doğa yürüyüşünün, zirvenin, Harmandalı ile Zeybek’in, mangalın ve denizde yüzmenin olduğu eşsiz bir faaliyet olarak bugünü özetlemek mümkün.  Söke’mizi  çevre il ve ilçelerde  en iyi şekilde temsil etmeyi görev bilen kulübümüz yine bir etkinlikte amacına ulaşmanın gururu  içerisindedir. yürüyüş molamızda sırtımızda Söke yazan tişörtler ile  zirvede, Harmandalı ile Zeybek’in oynanması  Muğlalı ve İzmirli arkadaşların, Söke’miz ve  Söke insanı hakkında  fikir oluşmasında yardımcı olmuştur. Gönül köprüsü için spor bir köprüdür. Kulübümüzün branşları olan Dağcılık,  Bisiklet ve  Halkoyunları  da sporun dallarındandır. Biz bu spor dalları sayesinde hiçbir menfaat gözetmeksizin, fedakarlık içinde  faaliyetlerimize en iyi şekilde devam edeceğiz. Başta kulüp yönetici arkadaşlarıma, üyelere, faaliyete katılanlara ve tüm Södosk gönüllülerine çok teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.