SÖKE DEMİRÇAY MAHALLE MUHTARI ALTIN: “BAŞKANIMIZ ÇERÇİOĞLU BİR SORUNUMUZU DAHA ÇÖZDÜ”

SÖKE DEMİRÇAY MAHALLE MUHTARI ALTIN: “BAŞKANIMIZ ÇERÇİOĞLU BİR SORUNUMUZU DAHA ÇÖZDÜ”

Aydın’ın Topuklu Efe’si Başkan Özlem Çerçioğlu, Söke'ye hizmet götürmeye devam ediyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı Yol Şube Ekipleri, Demirçay Mahallesi'nde parke taşı döşeme çalışmasına başladı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun Söke ilçesindeki çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Başkan Çerçioğlu’nun talimatı ile Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı Yol Şube Ekipleri, Demirçay Mahallesi'nde parke taşı döşeme çalışmasına başladı.

 


ALTIN:"TOPUKLU EFE BİRÇOK İSTEĞİMİZİ FAZLASIYLA KARŞILADI"
Yapılan düzenlemenin kendisi ve bölge halkı için çok önemli olduğunu belirten Demirçay Muhtarı Mustafa Altın, "Önemli bir yolumuzdu. Kış aylarında buzlanmadan dolayı zorluk çekiyorduk. Parke çalışması çok iyi oldu yaklaşık 2 metre de genişleyecek. Önemli bir sorunumuz daha çözülüyor böylelikle. Başta Özlem Başkanımıza olmak çok teşekkür ediyorum. Özlem başkanın hizmetlerinden çok memnunum taleplerimiz her zaman yerine geliyor. Bir çok konuda isteklerimizi karşıladı fazlasıyla. dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.