Söke DP Gençlik ve Kadın Kolları’nın kaynaşma gecesi ilgi gördü

Söke DP Gençlik ve Kadın Kolları’nın kaynaşma gecesi ilgi gördü

Salı günü akşamı Kuşadası Yaylaköy Can Dostlar Restaurant'ta Söke Demokrat Parti Gençlik ve Kadın Kolları'nın düzenlediği tanışma-kaynaşma yemeği ilgi gördü.


Nevzat Seçen
Gerçek Gazetesi
Salı günü akşamı Kuşadası Yaylaköy Can Dostlar Restaurant'ta  Söke Demokrat Parti Gençlik ve Kadın Kolları'nın düzenlediği tanışma-kaynaşma yemeği ilgi gördü.
Demokrat Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Çavuşoğlu, Genel ‹dare Kurulu Üyeleri Yılmaz Menderes, Melike Elitaş'ın da katıldığı yemeğe Aydın ‹l Gençlik Kolları Başkanı Engin Polat, Kuşadası ‹lçe Başkanı Kılıç Kocaman, Kuşadası ‹lçe Yönetimi, Gençlik Kolları yönetimi, CHP Söke ‹lçe Başkanı, çeşitli sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile Söke DP Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri katıldı.
Yemekte bir konuşma yapan Söke Gençlik Kolları Başkanı Osman Akalın, Kadın Kolları Başkanı Yasemin Kaya ile gençlik ve kadın kollarını temsil ettiklerini belirterek, " Demokrat Parti'nin bittiğini söyleyenler kendilerini aldatmaktadır. Demokrat Parti'nin benzini azalmıştı. ‹şte şu salonda gördüğünüz gençlikle bu benzin tamamlanmış ve  yoluna hızla devam etmektedir." Diyerek katılımlarından dolayı özellikle gençlere ve bayanlara teşekkür etti.
Sırası ile yapılan konuşmalarda konuşmacılar, DP'nin geleceğinin önünün açık olduğunu, her kriz döneminde halkımızın DP'yi iktidar yaptığını ve bu kriz ışığının  devam ettiğini ve yapılacak ilk genel seçimlerde DP  Genel Başkanı Süleyman Soylu başkanlığında iktidar olacağını vurguladılar.
Müzik eşliğinde yenilen yemekte, parti müzikleri ile halaylar çekildi, orkestra eşliğinde dans edildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.