Söke Ege Koleji 3. lige terfi maçlarında Aydın'ı temsil edecek

Söke Ege Koleji 3. lige terfi maçlarında Aydın'ı temsil edecek

Şampiyon Söke Ege Koleji 3. lige terfi maçlarında Aydın'ı temsil edecek

Türkiye Voleybol Federasyonu 2014-2015 sezonunda toplam 156 takımın yer aldığı bölgesel grupların Aydın grubunda mücadele eden Söke Ege Koleji, Aydın şampiyonu oldu.
Aydın Bölge grubunda Söke Ege Koleji ile birlikte Didim Belediye, Kuşadası Gençlik ve Aydın Büyükşehir Belediye Takımları yer aldı. Aydın Bölge Grubunu birinci olarak tamamlayan Söke Ege Koleji Bayan Voleybol Takımı 13-14-15 Şubat tarihlerinde oynanacak olan 3. lig terfi maçlarında Aydını temsil edecek.
“SON MAÇTA AYDIN BŞB’Yİ YENDİLER”
Final maçı havasında geçen Aydın Bölge Grubu son maçında Söke Ege Koleji, Aydın Büyük Şehir Belediye ile karşılaştı. Kaptan Kadriye, Tutku, Elif, Pınar, Gökçe, Beste, Asuman, Yeliz, Aylın, Aleyna, liberolar Büşra ve Dicle’den oluşan kadrosuyla mücadele eden Söke ege Koleji; ilk seti 25-15, ikinci seti 27-25, üçüncü seti de 25-21 kazanarak 3-0’lı skorla sahadan galip ayrıldı.
“AYDIN’I 3. LİG’DE TEMSİL ETMEK İSTİYORUZ”
Maçtan sonra sevinç yumağı halinde şampiyonluğu kutlayan Söke Ege Kolejispor Takımının Antrenörü Mutlu Yıldırım; “Çok çekişmeli ve zevkli geçen bir final maçı oldu. Aydın BŞB sporu mücadelesinden dolayı kutlarım. Özellikle son 2 set çok çekişmeli geçti. Alt yapılarda yakaladığımız başarıları artık üst liglere taşımak istiyoruz. Tek hedefimiz var oda 3. lige çıkmak. 15 Şubat’ta 3. lig terfi maçlarından da şampiyonlukla ayrılarak, önümüzdeki sezon Aydın ve Söke’yi 3. Lig de temsil etmek istiyoruz” dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.