SÖKE ESKİ ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANINDAN ÇELİKEZ’E ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER

SÖKE ESKİ ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANINDAN ÇELİKEZ’E ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER

AYDINPOST gazetesine yapmış röportajın ardından tepkilerin odağına gelen İYİ parti Söke İlçe başkanı Çağlar Çelikez bu kez de Söke Ülkü ocaklarının gündeminde...

AYDINPOST gazetesine yapmış röportajın ardından tepkilerin odağına gelen  İYİ parti Söke İlçe başkanı Çağlar Çelikez bu kez de Söke Ülkü ocaklarının gündeminde. Çelikez’e Söke Ülkü Ocakları Önceki Dönem Başkanı Onur Şahin röportajında MHP ve ülkücülük ile ilgili geçen bölümlerinden dolayı  zehir zemberek sözler sarf etti.

whatsapp-image-2021-04-12-at-12.22.26.jpeg

İYİ parti Söke ilçe Başkanı Çağlar Çelikez’in röportajında MHP ile ilgili bölümler için Söke Ülkü Ocakları Önceki Dönem Başkanı Onur Şahin’de açıklamalarda bulundu. Şahin sosyal medyada yaptığı açıklamasında kim koltuk veriyorsa oraya gitmişsin diyerek tepki gösterdi. Şahin  “MHP seçim komisyonunu ne zaman dışardan yönetti. Kimsenin haddi değildir. MHP’yi dışardan yönetmek. MHP Kökenliyim diyorsun İşçi partisinin yönetiminde ve başkanlığında ne işin vardı. Gezmedik parti bırakmamışsın. Hala MHP kökenliyim diyorsun. Bırak bu işleri nerde koltuk vermişler sen oraya gitmişsin” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.