Söke Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Karataş’tan Özlem Başkan’a teşekkür

Söke Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Karataş’tan Özlem Başkan’a teşekkür

Yaşanan pandemi sürecinden en fazla etkilenenlerin başında hiç şüphesiz esnaf kesimi geliyor. Bu süreçte onlara en büyük destek Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’ndan geldi.

Söke Söke Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Refik Karataş, koronavirüs sürecinde işyerlerini geçici olarak kapatmak zoruna kalan berber, kuaför, kahvehane işleten esnafına yardım kolileri ulaştıran Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Bir yılı aşkın bir süredir dünyayı etkisi altına alan koronavirüs ile mücadele hız kesmeden devam ediyor. Bu süreçte virüsle mücadele kapsamında bazı önemli tedbirler alındı. Bu tedbirlerin başında bazı iş kollarının geçici olarak işyerlerini kapatması geldi.


TOPUKLU EFE ESNAFIN YANINDA OLDU
Söke’de faaliyet gösteren berber, kuaför ve kahvehane işleten esnaflara Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatları ile AYBA ekipleri sahip çıktı ve oda üyesi berber, kuaför ve kahvehanecilere yardım kolileri dağıttı. Pandemi bitinceye kadar da bu desteğini sürdürüyor.


KARATAŞ:”ÖZLEM BAŞKAN PANDEMİ SÜRECİNDE İMDADIMIZA YETİŞTİ”
Aydın Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür eden Söke Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Refik Karataş, bu süreçte esnaflara sahip çıkan ve destek olan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti. Karataş,”Pandemi süreci esnaflarımız için çok sıkıntılı geçiyor. Bu süreçte her zaman yanımızda olduğu için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'na sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Şoför esnafımızın arabaları da düzenli olarak bedava dezenfekte ediliyor. Pandemi süresince iş yerleri kapalı olan berber ve kuaförler, kahvehane sahipleri ve yanlarında çalışanlara düzenli dezenfekte ve gıda yardım paketleri dağıtılıyor. Bu yardımlar esnaflarımız için çok önemli. Pandeminin ilk başladığı andan beri Özlem Başkan hep imdadımıza yetişti. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin üzerine düşeni layıkıyla yerine getirdiğini düşünüyorum. Özlem Başkan'a bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum.”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.