SÖKE GENÇ İŞ İNSANLARI DERNEĞİ HEDEF BÜYÜTTÜ

SÖKE GENÇ İŞ İNSANLARI DERNEĞİ HEDEF BÜYÜTTÜ

SÖKE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI; MİLLET İTTİFAKI ADAYI LEVENT TUNCEL VE CUMHUR İTTİFAKI ADAYI M. BELİĞ AZBAZDAR DA KONGREYE KATILDI

 

Gerçek Gazetesi / Arif AKÇAY

Söke Genç İş Adamları Derneği’nin 17. Olağan kongresi, 16 Şubat Cumartesi günü saat; 14.30’dan itibaren Söke Belediyesi düğün ve toplantı salonunda yapıldı.

Saygı duruşu ile başlayan toplantıda Divan Başkanlığını Mehmet Yabancı yaparken; kongreye Millet İttifakı Söke Belediye Başkan Adayı Levent Tuncel, Cumhur İttifakı Söke Belediye Başkan Adayı Mehmet Beliğ Azbazdar, AK Parti, CHP, MHP ilçe başkanları, dernekte oy kullanma hakkı bulunan 48 üye ile, yaş haddiyle üyelikleri düşmüş fahri üyeler de katıldılar.

 

KONGREDE DERNEĞİN İSMİNDE YER ALAN “ADAMLARI” KELİMESİ

“İNSANLARI” OLARAK DEĞİŞTİRİLDİ

Yapılan toplantıda gündem maddeleri tek tek görüşülerek onaylanırken; yeni yönetim de belirlendi. Derneğin 1995’te kuruluşundan beri adında yer alan “Adamları” kelimesi “İş İnsanları” olarak oy çokluğuyla değiştirilip; derneğin resmi ismi “Söke Genç İş İnsanları Derneği” oldu.

 

YENİ DÖNEM BAŞKANI MUSTAFA KORHAN TAŞKIN

Yapılan kongrede 25 aydır görev yapan dernek Başkanı Bilal Ülker ile yönetimde yer alanlara teşekkür plaketleri verilirken; kuruluşundan beri katkıları olan fahri üyeler de plaketle onurlandırıldı.

Yapılan seçimlerle SÖGİAD’ın yeni dönem Başkanlığına Mustafa Korhan Taşkın, Yönetim Kurulu asil üyeliklerine de Burak Semerci, Canan Gündoğdu, Murat Günal, Ahmet Avcı, Mustafa Saydam ve Süleyman Sinan Bakırcı seçildiler.

 

BİLAL ÜLKER; SÖGİAD ÜYELERİ OLARAK 651 KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLIYORUZ

25 aylık çalışmaları hakkında bilgiler veren Bilal Ülker konuşmasında SÖGİAD üyeleri olarak, 651 kişiye istihdam sağladıklarını belirtti.

Ülker özetle, “Ülkemizin ekonomik sınav verdiği şu günlerde 50 aktif üyemizle 651 kişiye istihdam sağlamaktayız. Bu rakam, dolaylı yollardan katkıda bulunduklarımızla birlikte iki bin kişiye ulaşır. Söke’nin genç iş insanları olarak üretmeye, çalışmaya, ülke ekonomisine katkıda bulunmaya bütün enerjimizle devam etmekteyiz. Kurulduğumuz günden beri Söke ve çevresi ile ilgili projeler, sosyal sorumluluk çalışmaları, sağlık, eğitim, çevresel sorunlar hakkında girişimlerde bulunduk. Ülkemizde eğitimin yeterli seviyeye ulaşabilmesi için, Söke’deki başta fakültelerimiz ile birçok eğitim kurumuna çeşitli katkılarımız olurken; 45 civarında da öğrencimize burs sağladık. Bugün görevi yeni dernek başkanımız Mustafa Korhan Taşkın ve ekibine devrederken, sayın Taşkın ve ekibinin de başarılı çalışmalar yapacağına inanıyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

 

dscn0292-001.jpg

img-5379.jpgimg-5380.jpgimg-5377.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.