SöKE GENÇ ROMANLAR DERNEĞİNDEN TOPUKLU EFE’YE TEŞEKKÜR

SöKE GENÇ ROMANLAR DERNEĞİNDEN TOPUKLU EFE’YE TEŞEKKÜR

Aydın Büyükşehir Belediyesi Hizmet Ağı (AYBA) personeli, Söke Genç Romanlar Dernek Başkanı Özmen Altınkaynak ile birlikte Roman vatandaşlarımızı ziyaret etti ve yardımda bulundu.

8 Nisan Dünya Romanlar Günü bu yıl korona virüs salgını nedeniyle kutlanamadı. Ancak Aydın Büyükşehir Belediyesi Hizmet Ağı (AYBA) personeli ile birlikte Söke Genç Romanlar Dernek Başkanı Özmen Altınkaynak günlerini kutlayamayan Romanları unutmadı. AYBA ekibi ve Başkan Altınkaynak roman vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, yardımda bulundular. 

haberici-(3)1.jpg

TOPUKLU EFE’NİN MESAJINI İLETTİLER
Ziyaret sırasında Başkan Özlem Çerçioğlu’nun "8 Nisan Dünya Romanlar Günü" dolayısıyla yayımladığı mesajı da Roman vatandaşlara iletildi. Başkan Çerçioğlu"8 Nisan Dünya Romanlar Günü" dolasıyısıyla yayımladığı mesajda korona virüs salgınıyla birlikte çoğu günlük işlerde çalışan Roman vatandaşların işsiz kaldığını hatırlatarak, Roman vatandaşların hayatlarını kolaylaştıracak kalıcı adımlar atılması gerektiğini söyledi. 

haberici-(2)1.jpg

Yardımlar sırasında konuşan Söke Genç Romanlar Dernek Başkanı Özmen Altınkaynak;” Öncelikle her durumda yanımızda olduğunu bizlere hissettiren başkanımız Özlem Çerçioğlu’na çok teşekkür ederim. Ülke olarak gerçekten zor günler geçiriyoruz. Bu zor günlerde Büyükşehir ekipleri her zaman yanımızda oldular. Sürecin başından beri yeri geldi sokaklarımızı dezenfekte ettiler yeri geldi vatandaşlarımıza yardımda bulundular. Özlem Başkanımıza ve bütün ekiplerine çok teşekkür ediyorum.  Bugün 8 Nisan Dünya Romanlar Günü bugün de AYBA ekiplerinin vatandaşlarımızı ziyaret etmesi onlara yardımları ulaştırması çok mutlu etti bizleri. Her eve başkanımızın selamını ilettik Özellikle yaşlılarımızın yüzlerindeki o mutluluğu tarif edemem. Çok hayır duası aldılar bugün “dedi.

haberici-(1)1.jpg

Söke'de Roman vatandaşların yoğun olarak yaşadığı mahallere yapılan yardımlardan alan vatandaşlar verilen destekler için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.