Söke Gençlik pes etmiyor!

Söke Gençlik pes etmiyor!

Lig’in son maçında Sökespor’u 3-1 yenen sarı siyahlılar, en yakın rakipleri Yıldız Fener’in deplasmanda Aydın Belediyespor’a 6-1 yenilmesiyle Türkiye Şampiyonası için Play-Off oynama hakkını elde ettiler.


Necati MALDAR
Gerçek Gazetesi
Lig"in son maçında  Sökespor"u 3-1 yenen sarı siyahlılar, en yakın rakipleri Yıldız Fener"in deplasmanda Aydın Belediyespor"a 6-1 yenilmesiyle Türkiye Şampiyonası için Play-Off oynama hakkını elde ettiler.
Söke Şehir Stadı"nda oynanan ligin son maçında karşı karşıya gelen Sökespor ve  Söke Gençlikspor A Genç takımları arasındaki karşılaşma büyük çekişme içerisinde geçerken, her iki ekibin sergiledikleri güzel futbol türibinlerden alkış topladı.
İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında oyunda üstünlüğü ele geçiren sarı-siyahlılar; Yücel, Hasan Oruçyüz ve  Mustafa Yılmaz"ın golleri ile 3-0 öne geçerken karşılaşmanın son dakikasında gelişen Sökespor atağında Yakup güzel bir vuruşla  skoru belirledi, 3-1.
Söke Gençlikspor aldığı bu skorla puanını lider Aydın Belediyespor"un ardından 41"e yükselterek ligi grup ikinci olarak tamamladı.
Nazilli Grup İkincisi Yıldızgücü ile Türkiye Şampiyonası"na Aydın"dan gidecek olan üçüncü takım için Play-Off maçı oynamaya hak kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.