Söke Gençliksor’a yazık oldu

Söke Gençliksor’a yazık oldu

KUŞADASI YILDIZ FENER A GENÇ : 2 SÖKE GENÇLİK A GENÇ : 2



Necati MALDAR
Gerçek Gazetesi
Hasan Oruçyüz ve Ayhan"nın golleri galibiyete  yetmedi. Uzatmaların son saniyesinde gelen karambol golü Gençlikspor"u yıktı.
Birinci Amatör Küme"de mücadele eden A Takımı"nın şampiyon olarak Süper Amatör Lig"e  yükselmesinin ardından A Genç Takımı ile de yükselme  grubuna  katılma  mücadelesi veren Söke  Gençlikspor son saniye golüne kahroldu. Kuşadası deplasmanında güçlü rakibi karşısında Kadir"in 15"nci dakikada  kırmızı kart  görmesiyle 75 dakika sahada on kişi ile mücadele  eden Gençlikspor kalesinde gördüğü penaltı golüne Hasan Oruçyüz ve Ayhan"nın golleri ile cevap verdi. Sahada eksik olmasına  rağmen yüreğini ortaya  koyan sarı siyahlılar karşılaşmadan  galibiyetle ayrılmayı hazırlanırlanırlarken hakem Fatih Göksel Uyar maçı üç dakika uzattı. Gergin geçen uzatma dakikalarında 90+4 oynanırken karambolde gelen gol Gençlikspor"u yıktı; 2-2.
Perşembe günü Süper Lig için mücadele  eden yorgun ekibin aldığı 2-2"lik skor takdirle  karşılanırken son saniye de gelen gol hesapları önümüzdeki Lig"in son haftasına erteletti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.