Söke Gençlikspor 1-A Gençleri Koçarlı'ya gidiyor

Söke Gençlikspor 1-A Gençleri Koçarlı'ya gidiyor

Söke Gençlikspor 1-A Gençleri Koçarlı'ya gidiyor

Ümit SAĞDIÇ
Gerçek Gazetesi
Aydın 1. Amatör Küme 1-A Genç Söke Grubu’nda mücadele eden Söke Gençlikspor, bugün saat 14.00'de Koçarlı Stadyumu'nda Koçarlı Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.
Takımın önemli futbolcularından defansta görev yapan Kenan Çelik'in kırmızı kart cezalısı olmasının dışında eksik ve sakat futbolcusu bulunmayan Söke Gençlikspor'da hedef galibiyet.
Grubunda birinci olanların direkt olarak grup maçlarına gideceğini söyleyen Söke Gençlikspor Çalıştırıcısı Uğur Tan Alpdoğan, "Grubunda ikinci olan takımlar diğer grubun ikinci gelen takımıyla play-off maçlarına çıkacaklar. Gruplar 10 takımdan oluşuyor. Şu anda Aydın Belediyespor 28 puanla 1., Yıldız Fener 22 puanla 2., Sökespor 19 puanla 3. ve Söke Gençlikspor 15 puanla 5. durumda. Rakibimizin 16 puanı var ve 4. sırada. Kalan 8 maçımızdan da firesiz ayrılıp play-off maçlarına kalmak istiyoruz" dedi.
Altyapı Antrenörlük Kursu için Pazar günü Almanya'nın Köln şehrine gidecek olan Antrenör Uğur Tan Alpdoğan, "Sadullah Kuşada ve Çeltikçi İlköğretim okullarında Beden Eğitimi öğretmeniyim. Aynı zamanda da futbol sporuyla ilgileniyorum. Amacımız Sökespor üst yapısına futbolcu yetiştirmek. Bünyemizde Yunus (santrofor), Akın (kaleci), Sökespor'a transfer olmaları beklenen Burak ve Mustafa (defans), Aydın Belediyespor'un ilgilendiği Aras ve Recep (orta saha), K. Burak (sağbek), Şahin (solbek), Gökhan, Savaş (ortasaha) gibi değerli futbolcular var ve gelecek vaad ediyorlar" dedi.
2. ve3.'ler maçı bugün
Grupta ikincilik mücadelesi veren Yıldız Fener ile Sökespor bugün Söke Şehir Stadı'nda saat 14.00'de kozlarını paylaşacaklar. Sökespor'un galibiyeti halinde puanlar eşitlenecek ve her iki takımda 22 puana sahip olacak. Yıldız Fener'in galibiyeti halinde ise konuk ekip 25 puana ulaşacak ve play-off mücadelesinde önemli bir avantaj yakalamış olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum