Söke Gençlikspor, Güzelçamlı derbisine hazır

Söke Gençlikspor, Güzelçamlı derbisine hazır

Söke Gençlikspor, Güzelçamlı derbisine hazır


Necati MALDAR
Gerçek Gazetesi
Genel Kaptan İsmail Aydıner, “Yarın Söke  Şehir Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmaya tüm futbolseverlerimizi  bekliyoruz” 
Birinci Amatör Küme’deki temsilcimiz Söke Gençlikspor Lig’in altıncı haftasında yarın kendi  sahasında takipçisi Güzelçamlıspor’u ağırlıyor. Güzelçamlı maçı hazırlıklarını tamamlayan sarı siyahlılarda futbolcular kendileri için altı puan değeri taşıyan karşılaşmaya motive olurlarken, antrenör Tamer Yiğit takımına güveninin tam olduğunu söyledi. Geçtiğimiz yıl Süper Lig’den Birinci Amatör Küme’ye düşen rakiplerinin gücünü bildiklerini söyleyen Yiğit, “Şampiyonluk için çekişeceğimiz rakiplerimizden biri olan Güzelçamlı’dan çekinmiyoruz. Genç kadromuzla sahadan galip gelerek liderliği korumak istiyoruz” dedi.
Yarın Söke Şehir Stadında saat 14.00 de başlayacak olan karşılaşmada taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu söyleyen Gençlikspor Genel Kaptanı İsmail Aydıner, “Erken derbi niteliğindeki bu maçı önemsiyoruz, futbolseverlerimizin türibin desteği gençlerimize mutlaka büyük destek olacağını düşünüyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.