Söke Gençlikspor hedef büyüttü

Söke Gençlikspor hedef büyüttü

Söke Gençlikspor hedef büyüttü


Necati MALDAR
Gerçek Gazetesi
Aydın 1. Amatör Küme Söke grubunda bu sezon Sökeli gençlerden oluşan mütevazi kadrosu ile ligin ilk dört haftasında elde ettiği başarı sonucu zirveye ortak olan Söke Gençlikspor dikkat çekiyor.
Lig’in son maçında Kuşadası temsilcisi Fay Denizspor’u ikinci yarıdaki futbolu  ile adeta gol yağmuruna tutarak karşılaşmadan 5-1 galip ayrılan Söke Gençlikspor’da hedefi bir yandan Süper Lig bir yandan da Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmak.
Başta Sökespor olmak üzere bölgedeki Süper Lig ve  diğer amatör kulüplerde forma şansı bulmayan gençleri Söke Gençlik olarak kapılarını açtıklarını söyleyen genel kaptan İsmail Aydıner, “Amacımız futbola gönül vermiş olan genç yeteneklere fırsat yaratmak. Nitekim gençlerimiz kendilerine sunulan bu fırsatı çok iyi değerlendirerek elde ettikleri başarı ile şimdiden zirveye yerleştiler. Her amatör kulüp gibi bizimde hayalimiz Aydın Süper Ligi’nde mücadele etmek. Lig’in en genç kadrosuna sahip olmamız bizim için ve Söke futbolunun geleceği açısından çok büyük avantaj. Altay’da forma giyen milli futbolcularımız İsa Akgöl ve Ankaraspor’da forma giyen Baran Yardımcı’yı Türk futboluna kazandıran kulübümüzden daha yeteneklerin çıkacağına inanıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.