Söke Gençlikspor Yönetimi’nden ziyaretler

Söke Gençlikspor Yönetimi’nden ziyaretler

Geçtiğimiz ay yapılan genel kurulda göreve tekrar seçilen Ahmet Cumhur Sakız başkanlığındaki Söke Gençlik- spor Kulübü yeni yönetim kurulu önceki gün Söke protokolüne ve basın-yayın kuruluşlarına ziyaretlerde bulundu.


Gerçek Gazetesi

Ticaret Odası, Belediye Başkanlığı, İlçe  Kaymakamlığı ve Emniyet Müdürlüğü ile basın yayın kuruluşları kulüp yöneticileri tarafından ziyaret edilerek destek istendi.
Kulüp Başkanı Ahmet Cumhur Sakız’ın yanı sıra Yönetim Kurulu üyeleri Aliyul Murtaza Güzelyağdöken, Murat İlgi, İsmail Öz, Emin Erkavasoğlu, Mehmet Üzüm, Ahmet Tokmak-oğlu, Nezir Çetin ‘in yer aldığı heyet Ticaret Odasında Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Toyran ve yönetim Kurulu Üyeleri, Belediyede Başkanı Necdet Özekmekçi, İlçe  Kaymakamlığında Kaymakam Celil Ateşoğlu ve Emniyet Müdürlüğünde Müdür Vekili  Ahmet Erbil tarafından karşılandı.
İlçe protokolünün yanı sıra Söke yazılı basın kuruluşlarını da ziyaret eden Söke Gençlikspor yönetiminin ziyaretlerini değerlendiren Basın Sözcüsü Nezir Çetin ”Yaptığımız ziyaretlerde yerel yöneticilerimizin gençlerin spor yapmalarına yardımcı olabilmek için yürüttüğümüz çalışmalara çok büyük destek sözü vermeleri yönetim kurulumuza şimdiden büyük güç verdi. Önümüzdeki süreçte yönetim kurulu toplantılarımızı ilçemizdeki değişik meslek odası ve sivil toplum örgütlerinin salonlarında yaparak onlarında desteğini isteyip dikkat çekmek arzusundayız. Gerek Sayın Kaymakamız Celil Ateşoğlu  gerekse Belediye Başkanımız sayın Necdet Özekmekçi sporu  seven yerel yöneticilerimiz olmaları nedeniyle fahri olarak üstlendiğimiz bu görevde her zaman yanımızda olacaklarını inanıyoruz” dedi.
Saat 16.00 sıraları gazetemize gelen Söke Gençlikspor ekibini muhabirlerimiz Mehmet Ali Meşe ile Arif Akçay misafir ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.