Söke Gençlikspor zirveye yerleşti

Söke Gençlikspor zirveye yerleşti

Söke Gençlikspor zirveye yerleşti


Necati MALDAR
Gerçek Gazetesi
Birinci Amatör Küme’deki temsilcimiz Söke Gençlikspor Lig’in altıncı haftasında da namağlüb liderliğini sürdürürken Aydın Birinci Amatör Küme’de kalesinde yediği iki gol ile  Lig’in en az gol yiyen ekibi ünvanını da koruyor.
Hafta sonu şampiyonluk yarışındaki en yakın rakiplerinden Güzelçamlıspor’u güzel futbol ve dört golle puansız  gönderen sarı siyahlılarda hedef önümüzdeki hafta sonu deplasmanda oynanacak olan İncirliova derbisi.
Antrenör Tamer Yiğit futbolcularını sık sık rehavete kapılmamaları konusunda uyarırken genel kaptan İsmail Aydıner hedeflerinin İncirliova engelini de kayıpsız aşmak olduğunu söyledi. Sökeli futbolseverleri takımlarına destek olmaya çağıran Aydıner, “Bu sezon futbolda uzun yıllar Söke’ye hizmet etmiş tecrübeli antrenörümüz Tamer Yiğit’in çalıştırdığı genç ekibimizle ciddi anlamda bir başarı yakaladık. Yaş ortalaması 19 olan takımımız sahip çıkıldıkça gelecekte Sökespor için ciddi potansiyel olabilecek yetenekteler. Futbolseverlerimizin ilgisini ve  desteklerini bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.