Söke Gençlikspor’dan transfer atağı

Söke Gençlikspor’dan transfer atağı

Genel Kaptan İsmail Aydıner, “Öncelikle kulübümüze emek vermiş futbolcularımızı yeniden bünyemizde görme arzusundayız”

Necati Maldar
Gerçek Gazetesi
Antrenör sorununu Kaptan Tamer Yiğit ile çözen sarı siyahlılar  transfer atağına kalktılar.
Transfer görüşmelerine geçtiğimiz sezon forma giyen futbolcularından  başlayan  Söke Gençlikspor yöneticileri Erkan Fışkıran, Selçuk Maltepe, Mustafa Korkmaz, Rıdvan Damar, Ömer Özkan ile yeniden anlaşmaya varırken Recep Orta ve Burak ile görüşmeleri  sürdürüyor.
Gürhan, Ali, Erman ve Seyban ile anlaşma  sağlandı
Dış transferde çalışmalarında ise Güllübahçespor’dan Kaleci Ali, Gürhan, Erman ile kesin anlaşan sarı siyahlılar İncirliovaspor’da  forma  giyen Sökespor’un eski futbolcularından Seyban Kolcu’yu da renklerine bağlayarak kadrolarını güçlendirdiler.
Söke Gençlikspor Kulübü Genel Kaptanı İsmail Aydıner transferde öncelikle  kulübe hizmet vermiş  futbolcularla anlaşmak istediklerini belirterek, ”Dış transferde  kadromuza  aldığımız arkadaşlarımız zaten kendi ilçemizde futbol oynamış, camiamıza yabancı  olmayan tecrübeli futbolcular. Genç kadromuzu tecrübeli isimlerle buluşturarak sezona  girme  arzusundayız. Hazırlık döneminde antrenörümüz Tamer Yiğit’in raporu doğrultusunda gerekirse kadromuza takviye yapacağız”dedi.
Aydın Birinci Amatör Küme Söke Gurubunda mücadele eden sarı siyahlılar da yeni sezon çalışmaları 27 Eylül 2008 Perşembe günü start alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.