Söke Gençlikspor’u Germencikspor da

Söke Gençlikspor’u Germencikspor da

Söke Gençlikspor’u Germencikspor da durduramadıGERMENCİKSPOR : 0 SÖKE GENÇLİKSPOR : 5


Necati MALDAR
Gerçek Gazetesi
Birinci Amatör Kümede Söke Gençlik fırtınası sürüyor.
Lig’e deplasmanda 2-0’lık Yenihisar galibiyeti ile başlayan  1. Amatör Küme’deki temsilcimiz Söke Gençlik üçte  üç yaptı. Germencik deplasmanında Germencikspor’u da 5-0’la geçti.
Doksan dakika  boyunca oyunda üstünlüğü elinde bulunduran sarı siyahlılar ilk yarıyı kaptan Kemal ve  Mustafa’nın golleri ile 2-0 önde kapadılar. İkinci yarıda oyuna giren Söke Gençlikspor’un bir  başka tecrübeli ismi Seyban Kolcu takımın hücum gücünü artırırken bir şutu direkten dönen Kolcu attığı golle de galibiyeti perçinleştirdi. Söke Gençlikspor’un gollerini Kemal Yardımcı(2, )Seyban, Mustafa(2) attı.
Yiğit, “Futbolcularımı kutluyorum”
Lig’in üçüncü haftasında galibiyet serisini bozmayan Söke  Gençlikspor’da karşılaşma sonrası yönetim kurulu başta Antrenör Tamer Yiğit olmak üzere futbolcuları kutlarken antrenör Tamer Yiğit futbolcularını tebrik ederek rehavete kapılmamaları konusunda da uyardı. Gençlerden ağırlıklı bir kadro ile Lig’de mücadele ettiklerini söyleyen Antrenör Tamer Yiğit, ”Ardı ardına  gelen  galibiyetler futbolcularımın kendilerine  olan güvenlerini de getirdi. Farklı skordan çok sergilenen futboldan memnun kaldım. Başarının devamının geleceğine inanıyorum” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.