Söke Güllübahçe Semt Evi kursiyerlerinin el emekleri görücüye çıktı

Söke Güllübahçe Semt Evi kursiyerlerinin el emekleri görücüye çıktı

Söke Belediyesi tarafından Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün desteği ile Güllübahçe Semt Evinde gerçekleştirdiği Dikiş ve Ev Aksesuarları kurslarının sergisi açıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünat Aydın, Söke Halk Eğitim Merkezi Müdürü Saim Korkut, kursiyerler ve yakınlarının katıldığı sergide bir birinden güzel farklı ürünler büyük beğeni topladı.
Serginin açılışında konuşan Söke İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünat Aydın, HEM olarak 2015 Ocak ayı başından bu yana 579 kursta yaklaşık 20 Bin 543 kursiyerin meslek edindirme ve hobi kurslarına katıldığını söyledi. Ünat Aydın; “Gelen talepler doğrultusunda farklı meslek ve hobilere yönelik kursları gerçekleşirken başta Söke Belediyesi olmak üzere ilçemizdeki diğer meslek ve sivil toplum kuruluşları ile de iş birliğini önemsiyoruz” dedi.
Söke Belediye Başkanı Ahmet Karakaş da sergi açılışında yaptığı konuşmada, sergide emeği geçen usta öğreticiler ve kursiyerleri kutladı. Karakaş; “Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz iş birliği ile devam eden proje kapsamında hobi ve meslek edindirme kurslarımıza beklentilerimizin üzerinde talep ve katılım olması bizleri mutlu etmekte. İlçe merkezinin yanı sıra Bağarası, Sazlı Semt Evinin ardından Güllübahçe Semt Evinde açılan dikiş ve ev aksesuarları kursları toplam 34 kursiyerimizin el emeklerinin üretimin devamından yanayız. En büyük arzumuz kursiyerlerimizin bu güzel çabaları aile ekonomilerine katkıya dönüşmesi” dedi.
Söke Belediyesi Bandosunun gösterisinin de yer aldığı Güllübahçe Semt Evi Sergi açılışına Bağarası, Sazlı Semt Evi kursiyerleri de katılarak destek verirlerken, sergiyi gezen konuklar usta öğreticiler Laçin Önder ve Şengün Nişancı ve kursiyerleri tebrik ettiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.