Söke İdmanyurdu’nda transfer gururu

Söke İdmanyurdu’nda transfer gururu

Söke İdmanyurdu’nda transfer gururu


█ Gerçek Gazetesi
Levent TUNCER
2010 yılında kurulan Söke İdman Yurdu Spor Kulübü, Söke"nin futbol altyapısına hizmet etme amacını; gerçekleştirdiği 2 transferle kanıtladı.
U-15 kategorisinde yer alan takım kaptanı Mazlum Bozan ve Mustafa Erhan Erçelik, Türk futbolunun köklü takımlarından olan İzmir"in Altınordu Takımına transfer oldu.
2012-2013 sezonuna hazırlanırken gerçekleşen transferler ile mutluluk yaşayan Söke İdman Yurdu Spor Kulübü"nün Başkanı Abbas Yöntem; futbol altyapısına başarılı futbolcular yetiştirmek üzere çıktıkları yolda amaçlarına ulaşmaya başladıklarını ifade etti.
Kulüp Başkanı Abbas Yöntem; “Sökemizde çok önemli yetenekler var. Bizlere düşen onları keşfedip, yetiştirmek. Başka futbolcularımız için de transfer görüşmelerimiz var. Yetenekli futbolcularımızı büyük ve köklü kulüplerle buluşturmak istiyoruz. Bizlere bugüne kadar destek veren Söke belediye Başkanımız Necdet Özekmekçi ve İlçe Spor müdürümüz Turan Günen başta olmak üzere her zaman desteklerini esirgemeyen futbolcularımızın aileleri ve basın mensuplarına kulübümüz adına teşekkür ediyorum” dedi.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.