Söke iki dev ismi ağırladı

Söke iki dev ismi ağırladı

İlhan Şeşen ve Vedat Sakman gitarları ile çıktıkları sahnede eskimeyen şarkılarını seslendirdi.

█Gerçek Gazetesi
Levent TUNCER
Söke çok keyifli kültür ve sanat akşamlarından birini yaşadı. İlhan Şeşen ve Vedat Sakman gitarları ile çıktıkları sahnede eskimeyen şarkılarını seslendirdi.
Söke Belediyesi Ağustos ayı etkinlikleri çerçevesinde gerçekleşen konser Uğur Mumcu Parkı Amfi Tiyatro"da yapıldı. Türk Hafif Müziğinin iki önemli ismi İlhan Şeşen ve Vedat Sakman "Akustik Hikayeler" temalı konserlerinde unutulmaz şarkılarını seslendirirken, konsere katılan halk büyük bir koro oluşturdu. Amfi Tiyatroda bulunan herkesin hep bir ağızdan söylediği şarkılarla birlikte Söke"de keyifli bir yaz akşamı yaşandı.
Konserin sonunda Söke Belediye Başkan Yardımcısı Levent Tuna sanatçılar İlhan Şeşen ve Vedat Sakman"a Sökeliler adına çiçek takdim ederken, teşekkür etti. Levent Tuna; “Türk müziğinin iki büyük ismi İlhan Şeşen ve Vedat Sakman"ı canlı izlemek ve şarkılarına eşlik etmek bir ömre bedel” dedi. İlhan Şeşen ve Vedat Sakman Söke"de olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek, kendilerini Sökeli hayranları ile buluşturan Söke Belediyesi"ne teşekkür ettiler.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.