Söke ilçe stadı gün sayıyor

Söke ilçe stadı gün sayıyor

Söke ilçe stadı gün sayıyor

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Söke İlçe Stadında gerçekleştirilen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, Söke İlçe Stadında yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi. İl Müdürü Çeker Söke İlçe stadının 9 Ekim 2016 Pazar günü oynanacak ilk resmi maça kadar hazır olacağını belirtti.
Çim yüzeyli futbol sahasının zemin bakımının yapıldığını belirten İl Müdürü Bekir Çeker, “Şu anda stadın zemini maç oynamaya elverişli. Geçmiş dönemlere göre zemin çiminde büyük farklar var. Artık futbolcular daha iyi şartlarda mücadele edecekler. Stadımızın zemin çalışmasının dışında çim sahanın etrafına mavi sentetik halıdan oluşan koşu parkuru yapılıyor. Yapılacak parkura en iyi örnek kısa süre içerisinde yapımı tamamlanan Efeler Adnan Menderes Stadının koşu parkurudur. Aynı özelliklerde ve aynı renkte olacaktır. Oyuncu yedek kulübeleri ve stadın etrafını çevreleyen tel örgüler yenilenecek. Ayrıca stadın yanında bulunan sentetik yüzeyli futbol sahasının ışıklandırma sistemi çalışmaları devam ediyor. Böylelikle sentetik sahada gece antrenmanları rahatlıkla yapılacaktır” dedi.
“Amacımız Spora Hizmet Etmek”
İl Müdürü Çeker, “Mevcut tesislerimizin tüm ağır bakımlarını yaparak modernize hale getiriyoruz. Bu çalışmalarımız sadece futbol sahalarımız için geçerli değildir. İlimiz genelinde bulunan tüm spor salonları ve antrenman salonlarımızın bakımları yapılmaktadır. Çünkü bizim amacımız hiçbir branş ayırt etmeden spora hizmet etmektir” dedi.
Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, il genelinde yapılan tüm çalışmalara destek veren Gençlik ve Spor Bakanlığına, Spor Genel Müdürlüğüne ve Aydın Valiliğine, Söke İlçe Stadındaki çalışmalara destek veren Söke Kaymakamlığına ve Söke Belediye Başkanlığına teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.