Söke Kadın Meclisi toplandı

Söke Kadın Meclisi toplandı

Söke Kadın Meclisi toplandı

Necati MALDAR
Gerçek Gazetesi
Söke Kadın Meclisi Başkan Sevim Şahin başkanlığında toplanarak  Kasım ve Aralık ayında yapılacak olan etkinlikleri görüştü.
Söke Belediyesi’nde yapılan toplantıda 25 Kasımda kutlanacak olan Kadına yönelik şiddete karşı uluslar arası dayanışma ve mücadele gününde yapılacak etkinlikler değerlendirilerek planlaması yapıldı. Toplantı sonunda Söke Kadın Meclisi Başkanı Sevim Şahin yaptığı açıklamada, “Kadınlarımızın uğradığı şiddeti gündemde tutmak, kadınlarımızı bu yönde  bilinçlendirmek amacıyla Çarşamba  pazarında stand açıp, bayanlarımıza dağıtacağımız  broşürlerle bilinçlendireceğiz. Ayrıca günün anlamı ile  ilgili  yapacağımız  basın açıklamasının yanı sıra konu ilke  ilgili bir sunum planlamaktayız” dedi.
Şahin ayrıca, “Söke  Kadın Meclisi olarak 3 Aralık Dünya Özürlüler Günü’nde kamuoyunun “Hayata Parmak Uçları ile Tutunması’ ile yakından tanıdığı İzmirli Canan Kim’i konuk etmek istiyoruz. Ayrıca tarihin uygun olması halinde faaliyetlerini Dokuz Eylül Üniversitesi bünyesinde sürdüren Engelliler Tiyatro Topluluğunun bir gösterisini getirmeyi planlıyoruz.”dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.