Söke Kanal 09’da Güven Ölmez ile yeni bir dönem başladı

Söke Kanal 09’da Güven Ölmez ile yeni bir dönem başladı

Ajans şamingo bünyesinde bulunan Söke Kanal 09 televizyon kanalında 7 Nisan Pazartesi günü yeni dönem başladı.

Gerçek Gazetesi
Ajans şamingo bünyesinde bulunan Söke Kanal 09 televizyon kanalında 7 Nisan Pazartesi günü yeni dönem başladı.
Söke basın sektörüne küçük yaşlardan itibaren büyük emek veren Güven Ölmez, Ajans şamingo Yönetim Kurulu Başkanı Erol Özhavutçu ile el sıkışarak Kanal 09’un yayın sorumluluğunun başına geçti.
Güçlü ve deneyimli yayın ve haberci kadrosuyla Söke’de yepyeni bir dönemin başladığını söyleyen Ölmez, “Her şeyden önce Yılmaz ölmez gibi bu mesleğe adını altın harşerle yazdırmış tecrübeli bir habercinin Kanal 09 haber merkezinin başında bulunacak olması, habercilik konusunda iddiamızı baştan ortaya koyuyor. Kendine özgü özel haberlerle sadece Söke’de değil, AYTV ile Aydın, Ege TV ile Ege Bölgesi ve DHA ile de ülke genelinde isim yapmış olan Ölmez, bundan böyle sadece haberleriyle değil, haftalık ve aylık programlarla da Kanal 09 izleyicileriyle birlikte olacak. Aydın’ı karış karış dolaşan usta haberci Yılmaz Ölmez, kanal 09 ekranlarında Aydın mozaiği oluşturacaktır. Habercilik kadar bir televizyonun izlenirliğini artıran unsurların başında kusursuz yayın akışı gelmektedir. Bu nedenle de işe tecrübeli bir isimle başlıyoruz. Kanal 09’un yayın akışını uzun yıllar teknik yayın yönetmenliği görevlerinde bulunan Sezen Kiremitçiler’e teslim ettik. Kanal 09 kanalı Söke’den yayın yapıyor olsa bile, il genelinin gündemini tutacaktır. Ayrıca Kanal 09, internet üzerinden, www.bizimle.com adresinden de izlenebilmektedir. Yeni yayın döneminin bizlere ve tüm izleyicilerimize hayırlı olmasını diliyoruz”
24 saat kesintisiz yayınla izleyicileriyle buluşacak olan Kanal 09’da Ana haber bülteni saat 20-00’de yayınlanacak. Gece bülteni 23-30’da ekrana gelirken, tekrar haber bültenleri de bir ertesi gün gündüz yayın kuşağında sabah 10–30 ve öğlen 12-30’da izleyicileriyle buluşacak. Habercilikte iddialı olan Kanal 09,son dakika haberleriyle de önemli gelişmeleri ekranlara taşıyacak. Genel Yayın Yönetmeni Güven Ölmez, “Uzaktan kumandalar artık aslanın midesinde. Yüzlerce kanalın arasından sıyrılarak izlenilir olabilmek için yeniliklere imza atmamız gerekiyor. Ne kadar çok izlenirlik yakalarsanız reklâm veren firmalarında o denli sizi tercih eder. Tabiî ki Maraton TV ile rekabet içerisinde değil, Söke’ye daha iyi hizmet verebilmek için dayanışma içerisinde olacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.