Söke kaybettiği Ticaret Odası Başkanı Reşat Anya'ya ağladı

Söke kaybettiği Ticaret Odası Başkanı Reşat Anya'ya ağladı

Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşat Anya vefat etti.

 Davutlar Sahil Sitelerinde yazlık evinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Reşat Anya son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde gözyaşları sel olurken, Sökeliler erken ve zamansız bulduğu ölüme ağladı.
Reşat Anya’nın cenazesi ilk olarak sabah saatlerinde kaldırıldığı Kuşadası Devlet Hastanesi’nden Söke’de Yıldırım Sokak’ta Ticaret Odası binası yanında bulunan evinin önüne getirildi. Burada yapılan duanın ardından ‘Helallik’ alınarak, omuzlarda merkez Kocacami’ye Söke çarşısı içinden omuzlarda taşınarak getirildi.
Cenaze törenine CHP Aydın Milletvekilleri Hüseyin Yıldız ve Fatih Atay, Ak Parti önceki dönem Milletvekilleri Mehmet Erdem ve Gültekin Kılınç, Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Tire Kaymakamı Mehmet Demirezer, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Söke Belediye Başkan Yardımcıları Fahri Sivrioğlu ve Ahmet Karakaş, Söke Ticaret Odası Meclis Üyeleri başta olmak üzere siyasi partilerin temsilcileri, Aydın ve İzmir Ticaret Odalarının temsilcileri, Aydın ve ilçeleri Ticaret Borsalarının temsilcileri, çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcileri, STK’ların Başkan ve temsilcileri, yakınları ve çok sayıda Sökeli vatandaş katıldı.
Kocacami’de cenaze namazını ilçe müftüsü Ahmet Yayla kıldırırken; “Güzel insan, değerli kardeşimiz Reşat Anya’yı son yolculuğuna uğurlamak için bir araya geldik. Allah’tan gelip, Allah’a gidiyoruz. Yeryüzündeki canlıların kaçınılmaz akıbeti bu. Allah ruhunu şad eylesin. Başta ailesi ve yakınları olmak üzere sevenlerine sabır diliyorum” dedi.
52 yaşında vefat eden Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşat Anya’nın eşi Ayşe Anya ve kızları Belka ve Benan Anya güçlükle ayakta dururken; tabutun başında ‘şaka yaptığını söyle’ diyerek feryatları yürek burktu. Anya gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlanarak, Söke Asri Mezarlığı’nda defnedildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.