SÖKE KIZ MESLEK LİSESİ VOLEYBOLDA İL ÜÇÜNCÜSÜ  OLDU

SÖKE KIZ MESLEK LİSESİ VOLEYBOLDA İL ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

SÖKE KIZ MESLEK LİSESİ VOLEYBOLDA İL ÜÇÜNCÜSÜ OLDU


Gerçek Gazetesi Necati Maldar
Son dönemlerde voleybolda elde ettiği başarılarla dikkat çeken Söke Kız Meslek Lisesi Voleybol takımı geçtiğimiz yıl elde ettiği il ikinciliğinin ardından, bu bu yılki liseler arası il birinciliğinde il üçüncüsü oldu. Geçtiğimiz sezonki başarılı kadrosunu öğrencilerin mezun olması nedeniyle önemli ölçüde kaybeden Söke Kız Meslek Lisesi, yeniden oluşturduğu kadrosu ile bu sezon da zirvede yer almayı başardı. Final karşılaşmalarında  Aydın Atatürk Anadolu Lisesi'ne 3-2, Cumhuriyet Lisesi'ne  3-0 yenilen Söke Kız Meslek Lisesi'nin il üçüncüsü olarak Söke"ye kupa ile dönmesi camiada memnunluk yarattı. 
Okulun Beden Eğitimi öğretmenlerinden Oğuz Gökçe, Hasan Çevik ve Mutlu Yıldırım"ın çalıştırdığı, Damla Günkoplay, Damla Günenç, Yağmur Günenç, Demet Demir, Muradiye Sağdıç, Seçil Çeçen, Suzan Kaya, Beyza Ekiz, Cennet İnce, Gülsüm Çekin, Yasemin İlan"dan oluşan Söke KMLVoleybol takımı bölgesel liglere girmeye hazırlanan  tek ilçe takımı olması ile de dikkat çekiyor. 
Okul müdürü Murat Çal voleybolda elde  edilen başarını temelinde disiplinli ve düzenli  çalışmanın bulunduğunu söyleyerek”Öğretmen arkadaşlarımızın ve  sporcularımızın özverileri ile voleybolda il genelinde dikkatleri üzerimize çekmeyi başardık.Okulumuzun  elde ettiği başarının tesadüf olmadığını bu yılda il üçüncüsü olarak tekrarladık.Öğretmen arkadaşlarımızı ve sporcularımızı kutluyorum”dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum