SÖKE MHP'DE BİRLEŞTİRİCİ GÜÇ OLDU

SÖKE MHP'DE BİRLEŞTİRİCİ GÜÇ OLDU

Parti ayrımı yapmaksızın kapısını herkese açık tutan Azbazdar, şimdi de toplumun her kesiminden destek görüyor.

Gerçek Gazetesi / Güven ÖLMEZ
Söke'de Anavatan Partisi'nin ilçe başkanlığı gö revinde bulunan Azbazdar, yine aynı partinin belediye başkanlığı görevinde de bulunmuştu. 1994-2002 yılları arasında Söke belediye başkanlığı görevinde bulunan Azbazdar, Söke ve Söke'ye bağlı birçok köye hizmet götürmüştü. Parti ayrımı yapmaksızın kapısını herkese açık tutan Azbazdar, şimdi de toplumun her kesiminden destek görüyor. MHP Kadın Kolları Eski Başkanı Yeşim Sümer Türkman'da yazılı basın açıklaması yaparak Azbazdar'a destek verdiğini ifade etti.
Türkman, "Milliyetçi hareket Partisi ailesi, hepinizi şahsım ve arkadaşlarım adına sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Ben Yeşim Sümer Türkman. Bu teşkilatta 2 yıl Kadın Kolları Başkanlığı yaptım. Daha önce de Metin Mutafoğlu döneminde Kadın Kolları yönetiminde aktif görev aldım. Ben ülkücüyüm. Atadan, babadan bu partinin içinde büyüdüm, bu dava ile yoğruldum. Ben Prof. Dr. Mehmet Eröz"ün yeğeniyim. Başkanlığım sırasında benimle gecesini gündüzüne katan, büyük bir disiplin ve ciddiyetle çalışan yönetim kurulumun çok değerli üyeleri de hepsi birer ülkücüdür. Biz davamızdan, yolumuzdan hiç ayrılmadık ve ayrılmamaya da yeminliyiz. Bizim partimizle bir meselemiz olmadı, olamaz da. Biz zaman her şeyin ilacı dedik, bekledik. Şükürler olsun ki o zaman bu zamandır. Biz şimdi partimiz çatısı altındayız. Geçmişe sünger çektik. Bizim için gün birlik ve beraberlik günüdür. Güçlerimizi birleştirme günüdür. Bu vesile ile çok kıymetli milletvekili adayımız sayın M. Beliğ Azbazdar Beyefendi'ye ve değerli eşi Sayın Hülya Azbazdar Hanımefendi ile MHP Söke İlçe Teşkilatına çalışmalarında destek olmak, beraber yürümek ve mecliste Aydın'ı temsil eden Sökeli bir vekilimizin olması adına güç birliği yapmaya geldik. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.
Azbazdar'a destek dalga dalga yayılıyor. Azbazdar'a halktan ve eski siyasetçi arkadaşlarından da destek geliyor. MHP'den aday olmasına rağmen şu anda değişik patilerde siyaset yapan eski partili arkadaşları, "Bizim oyumuz Azbazdar'a. Çünkü onun Aydın'a çok büyük hizmetler kazandıracağından eminiz. Bizim için önce Azbazdar gelir. 1 Kasım tarihinde kendisini Milletvekili olarak göreceğimize inancımız sonsuz" diyorlar.
Azbazdar, Söke merkezin yanı sıra mahalleye dönüşen belde ve köylere de ziyaretler gerçekleştiriyor. Seçim ziyaretlerini değerlendiren Azbazdar, "Şükürler olsun ki, adımız usulsüzlük ve yolsuzluklarla hiç anılmadı. O nedenle alnım açık, başım dik halkımın karşısındayım ve gönül rahatlılığı ile kendilerinden oy istiyorum. Esnaf ve pazar yeri ziyaretlerimizde samimi yüzlerle karşılaşıyorum. Ben son 32 yılımı yerel siyasete adadım. Şimdi de halkımın teveccühü ile kendilerine Ankara'dan hizmet getirmek istiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.