Söke MHP’de Turgay Avcı İlçe Başkanlığı’na Aday Olduğunu Açıkladı

Söke MHP’de Turgay Avcı İlçe Başkanlığı’na Aday Olduğunu Açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nde kongre süreci yaşanırken, Söke İlçe Teşkilatı’nda eski Başkan Turgay Avcı adaylığını açıkladı.

MHP Söke İlçe Teşkilatı’nın ilçe kongresinin 2 Nisan’da yapılacağı belirtilirken ilçe merkezinde geniş bir katılımla basın toplantısı düzenleyen Turgay Avcı; “Biz daha iyisini yapacağımızdan dolayı ve çıtayı bir nebze daha üste çıkaracağımızdan dolayı adayız” dedi.

 

MHP Söke İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Turgay Avcı sözlerine “Ölümünün 9. Yıl dönümünde Muhsin Yazıcıoğlu’nu rahmet ve minnetle anıyoruz” diyerek başladı. Avcı, “Ayrıca bu topraklar için şehit olan polislerimizi askerlerimizi sivil vatandaşlarımızı rahmetle anıyoruz ve onlar belki bu dünyada değiller ama orada da yalnız değiller onların peşinde koşmak isteyen milyonlarca ülkücü var onlar orada yalnız olmadıklarını bilsinler istiyorum” dedi.

 

2 Nisan’da yapılacak MHP Söke İlçe kongresinde ekibi ile aday olma kararı aldıklarını belirten Turgay Avcı; “2 Nisan’daki İlçe kongresinde ben ve arkadaşlarım bu kutsal davaya emek vermiş arkadaşlarım hep beraber tekrar MHP’ni Söke’de temsil noktasında daha üst noktaya getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Biliyorsunuz Ülke genelinde başarının temel taşları yerel yönetimlerden geçer, eğer biz yerel yönetimlerde başarılı olursak bunu ülke çapında da partimize katkı olarak iletebiliriz diye düşünüyoruz. Hedefimiz ilk olarak yerel yönetimleri kazanmak ve daha önce yaptığımız hataları tekrarlamamak istiyoruz. Bizlerin yanında olan eski ülkü ocakları başkanlarım, eski ilçe başkanlarıma bizlere göstermiş oldukları teveccühlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizler bu davaya gönül vermiş, inancım şu ki; her toplantıda zikrediyorum bu partinin sahibi Ülkücülerdir. Bizlerde ülkücülere ön ayak olabileceksek ne mutlu bize. Ülkücüler hiç bir şekilde yılmayacak ve parçalanmayarak davamıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Biliyorsunuz ülkemiz zor günlerden geçmektedir. Bu zor günlerde, her yerde MHP ve Ülkücüler üzerine oyun oynanmaktadır. Biz bunların farkındayız, fikirleri ve zikirleri ne olursa olsun bütün ülkücüler bizim dostumuzdur o yüzden biz herkesi kucaklayan bir yönetim oluşturacağımızı ifade etmek isterim. Bu zamana kadar yönetimde bulunan arkadaşlarımız muhakkak bir şeyler yapmışlardır. Bizim amacımız onları kötülemek değil ama biz daha iyisini yapacağımızdan dolayı ve çıtayı bir nebze daha üste çıkaracağımızdan dolayı adayız” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.