Söke Rotary Uluslararası RYLA etkinliğine ev sahipliği yapıyor

Söke Rotary Uluslararası RYLA etkinliğine ev sahipliği yapıyor

Söke Rotary Uluslararası RYLA etkinliğine ev sahipliği yapıyor

Söke’de Rotary Kulüp Uluslararası Rotary Youth Leadership Awards (RYLA) buluşması gerçekleştirildi.
Söke Rotary Kulüp ve İzmir 9 Eylül Rotaract Kulübünün ortak gerçekleştirdiği Uluslararası RYLA etkinliği Söke’de yapılıyor. Bulgaristan, Romanya, Beyrut, Lübnan, İtalya, Yunanistan, Almanya ve Mısır’dan gelen 27 yabancı ve 22 Türk toplam 50 gencin katıldığı Uluslararası RYLA, üç gün sürecek. Katılımcı gençler üç gün boyunca sosyal aktivitelerin yanında liderlik, takım ruhu, takım oyunu gibi alanlarda eğitim görecek. 18-30 yaş aralığında gençleri kapsayan RYLA etkinlikleri gençler arasından geleceğin toplum liderlerinin yetişmesini sağlamayı amaçladığı gibi, değişik ülkelerden buluşan gençlerin tanışmasını ve takım çalışmaları yapabilme becerilerini kazanmalarını hedefliyor.
Söke Rotary Kulübü ev sahipliğinde İzmir 9 Eylül Rotaract Kulübünün desteği ile gerçekleşen RYLA etkinliğinde Rotary Kulübü dönem guvernörü İsmail Rodoplu, Guvernör yardımcısı ve Aydın Bölge Sorumlusu Halil Karaaslan başta olmak üzere, Söke Rotary Kulübü ve İzmir 9 Eylül Rotaract Kulübü yöneticileri de bulundu.
Söke Rotary Kulübü Başkanı Göktan Çallı bu yılki program içerisinde en fazla önem verdikleri etkinliklerden biri olan Uluslararası RYLA’yı gerçekleştirmekten dolayı mutlu olduklarını ifade etti. Etkinliği beraber gerçekleştirdikleri 9 Eylül Rotaract Kulübü Başkanı Onur Şeker ve yönetimine teşekkür eden Çallı; “Gençler RYLA’sında bireysel değil, takım olarak başarı sağlamak için birlikte hareket etme konusunda eğitim ve aktiviteler gerçekleşecek” dedi.
Etkinlikte katılımcı gençlere yönelik golf sporu ile ilgili workshopun da yer alacağı belirtilirken, eğitimlerde Prof. Dr. Özcan Güven, Doç. Dr. Engin Denizeriş, Ast. Dr. Burçin Önder Cepkenli ve Zeki Gürdal Karaoğlu eğitmenler olarak yer alacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.