Söke Şair ve Yazarlar Derneği'nden Huzur Evi yaşlılarına etkinlik

Söke Şair ve Yazarlar Derneği'nden Huzur Evi yaşlılarına etkinlik

Söke Şair ve Yazarlar Derneği, Söke Hilmi Fırat Huzur Evi yaşlılarının gönlünü aldı. Düzenlenen şiir ve müzik etkinliği ile yaşlılar renkli bir gün geçirdi.

Söke Şair ve Yazarlar Derneği, Söke Hilmi Fırat Huzur Evi yaşlılarının gönlünü aldı. Düzenlenen şiir ve müzik etkinliği ile yaşlılar renkli bir gün geçirdi. Dernek yöneticilerini ve huzur evi yaşlılarını Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’da etkinliğe katılarak yalnız bırakmadı.
Söke Şair ve Yazarlar Derneği olarak huzur evi yaşlıları ile eğlenmek istediklerini ve etkinlik düzenlediklerini belirten Dernek Başkanı Tülay Sarayköylü; “Öncelikle Huzur Evi yönetimine teşekkür ediyoruz. Yaşlılarımızın her zaman yanlarındayız ve yanlarında olmaya devam edeceğiz. Davetimizi kırmayıp yoğun mesaisi arasında bizlere vakit ayıran Söke Belediye Başkanımız Süleyman Toyran’a da ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi. Aralarında olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, huzur evi sakinlerinin Ramazan ayını kutladı. Başkan Toyran tüm yaşlılar ile tek tek selamlaştı.
Huzur evi sakinleri; Cem Kısa, Barış Çoğal, Semih Özgün, Hamit Demirdöven’den oluşan müzik grubunun seslendirdiği şarkılarla eğlendi. Etkinlikte Sökeli şair ve yazarlar, ilçenin yerel sanatçılarından İdris Uysal’ın bağlaması eşliğinde şiirlerini okudu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.