Söke şampiyon

Söke şampiyon

Masa tenisi minik erkeklerde Söke şampiyon


Gerçek Gazetesi
Birinci devre ve ikinci devre yarışmaları Aydın-Merkez Mimar Sinan Spor Salonu"nda yapılan yarışmalar sonucunda Minik Erkekler Ligi"ni Söke Belediyespor (A) Masa Tenisi Yıldız Takımı, Yıldız Kızlar Ligi"ni Osmanbüküspor Kulübü (A) Masa Tenisi Yıldız takımları şampiyon olarak tamamladılar.
Erkeklerde 10 kulübün 14, kızlarda 5 kulübün 8 takımın yarıştığı Minikler Mahalli Ligi"nde 2009-2010 sezonu bitiminde sıralamalar şöyle oluştu:
Erkeklerde;
1. Söke Belediyespor (A) takımı: Hüseyin Karatay, Selim Örü, Onucan Farukoğlu, Kemal Yıldız
2. Söke Belediyespor (B) takımı; Furkan Garip, Samet Çelik, Hüseyin Özkesici
3. TED Aydın Koleji takımı
4. Osmanbüküspor (A) takımı
5. Nazilli Belediyespor (A) takımı
6. Yenipazar Gençlerbirliği Belediyespor takımı
7. Muzaffer Ancınspor takımı
8. Osmanbüküspor (B) takımı
9. Güneşspor (A) takımı
10. Nazilli Belediyespor (B) takımı
11.Işıklı Demirspor takımı
12. Güneşspor (B) takımı
13. İsabeyli Belediyesi Şırlanspor takımı
14. Aydın Gençlikspor takımı
Kızlarda;
1. Osmanbüküspor Masa Tenisi (A) Takımı
2. Işıklı Demirspor Masa Tenisi (A) Takımı
3. Işıklı Demirspor Masa Tenisi (B) Takımı
4. Osmanbüküspor Masa Tenisi (B) Takımı
5. Nazilli Belediyespor Masa Tenisi (B) Takımı
6. Nazilli Belediyespor Masa Tenisi (A) Takımı
7. DSİ Spor Masa Tenisi Spor Takımı
8. Aydın Yedieylülspor Masa Tenisi Takımı
Yarışmalar sonucunda ilk üç dereceye giren takımlara kupalarını ve dereceye giren takımların sporcularına madalyalarını Masa Tenisi İl Temsilcisi Salih Kızıltepe verdi. Kızıltepe, ”30 Haziran 2010 tarihinde sona eren 2009-2010 masa tenisi sezonunun son faaliyeti olan Minik Erkekler ve Minik Bayanlar Mahalli Liglerinin 2. devre yarışmalarını 30 Mayıs 2010 Pazar günü Aydın Merkez Mimar Sinan Spor Salonunda yaptık. Erkeklerde; Minik, Yıldız, Genç, Büyük ve Veteran olmak üzere 5, Bayanlarda da; Minik, Yıldız, Genç ve Büyük olmak üzere 4 kategoride gerçekleştirilen Masa Tenisi Mahalli Liglerinin üçüncü sezonunu tamamlamış olu yoruz. 01 Temmuz 2010 ta rihinde (2010-2011 sezonu) başlayacak olan yeni sezondaki faaliyetlerimiz yaz mevsimi sonrasında eylül ayının sonuna doğru başla yacaktır. Her ne kadar faaliyetlerimizi bir süre ara verecek olsak da kulüpleri mizin Ekim ayı içinde yapılması muhtemel Türkiye Şampiyonası Grup yarışmalarına hazırlıklı olmaları gerekiyor. Bu nedenle özellikle Türkiye Şampi yonası"nda iddialı durumda olan Söke Belediyespor, Osmanbüküspor ve Işıklı Demirspor Kulüplerimizin çalışmalarını en geç ağustos ayı sonunda başlatmaları gerekmektedir.
Masa tenisi sezonunun sona ermesi vesilesiyle faaliyetlerimize katkı veren, kulüplerimizin idarecilerine, Antrenörlerimize, sporcularımıza, velilerimize, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkililerine ve personeline, Masa Tenisi Hakemlerimize ve faaliyetlerimiz ile ilgili haberleri kamuoyuna ulaşmasını sağlayan basın çalışanlarına çok teşekkür ediyorum”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.