Söke sentetik sahada ilk maçlar oynandı

Söke sentetik sahada ilk maçlar oynandı

Söke sentetik sahada ilk maçlar oynandı

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından tepeden tırnağa yenilenen Söke İlçe Stadının yanında yer alan sentetik futbol sahasında ilk maçlar oynandı.
FIFA standartlarına uygun yapılan Söke sentetik futbol sahası hafta sonu oynanan Söke İdman Yurdu - Kuşadası Küçükada U14 maçıyla hizmete açıldı.
Sporculardan, futbol kulüplerinden ve sporseverlerden tam not alan Söke sentetik futbol sahasının ışıklandırma sistemi de yapılarak ilk defa akşam maçı oynatıldı.
Akşam maçlarının ilk startı 25 Şubat 2017 Cumartesi günü saat 18.00’da başlayan Söke İdman Yurdu ile Kuşadasıspor U19-1 arasında oynandı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker “Spora ve sporcuya destek vermeye devam ediyoruz. Amacımız Aydın’da sporu yaygınlaştırarak herkesin spor yapmasını sağlamak ve alt yapıdan sporcu yetiştirerek Milli Takımlara sporcu kazandırmak. Söke İlçe stadımızın yanında yer alan sentetik futbol sahamızı yenileyerek FIFA standartlarına uygun güzel bir saha yaptık. Yeni ışıklandırma sistemlerini de yaparak akşamları da müsabaka ve antrenman yapılabilecek. Söke’ye, spor kulüplerimize ve sporcularımıza hayırlı olsun.
Ayrıca Kuşadası ilçesinde yapımı devam eden spor salonumuz ve Nazilli ilçesinde yapımı devam eden yüzme havuzumuzu da çok kısa bir süre içerisinde hizmete açarak Aydın’a kazandıracağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.